Εκδότης του Κατακουζηνού δεν έγινε αλλά χάθηκε και ασχολήθηκε με τη συγγραφή στην πραγματική ζωή: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 81 του και με τι ασχολείται ο Φουντουκιώτης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

October 25, 2024


Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα είναι πάντοτε μια αγαπημένη σειρά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης, προβαλλόμενη μέχρι και στις μέρες μας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με την ανταπόκριση του κοινού να επιβεβαιώνει την… ημίτρελη λατρεία που υπάρχει για την ιστορική αυτή παραγωγή.Οι βασικοί χαρακτήρες της πάντοτε θα μας κάνουν να κάνουμε… δεύτερο συκώτι από τα γέλια με τις σπαρταριστές ατάκες τ…

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα είναι πάντοτε μια αγαπημένη σειρά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης, προβαλλόμενη μέχρι και στις μέρες μας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με την ανταπόκριση του κοινού να επιβεβαιώνει την… ημίτρελη λατρεία που υπάρχει για την ιστορική αυτή παραγωγή.

Οι βασικοί χαρακτήρες της πάντοτε θα μας κάνουν να κάνουμε… δεύτερο συκώτι από τα γέλια με τις σπαρταριστές ατάκες τους, ενώ στις καρδιές μας μένουν και όσοι υπηρέτησαν ρόλους σε έκτακτες εμφανίσεις, είτε σε ένα είτε σε περισσότερα επεισόδια. Εκείνοι που εμφανίστηκαν, βέβαια, σε περισσότερα επεισόδια, έμειναν και περισσότερο στη μνήμη.

Διαβάστε επίσης: «Είχα συναντήσει 3 φορές τον Άγιο Παΐσιο στο Άγιον Όρος, κρατάω μέχρι σήμερα τη συμβουλή του» – Η συγκινητική εξομολόγηση ηθοποιού του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και του «Καφέ της Χαράς»

Ένας από αυτούς ήταν ο… δύσμοιρος εκδότης Φουντουκιώτης, ο οποίος έπρεπε να υπομείνει τις πιέσεις του Κατακουζηνού να του εκδώσει το «Αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο», λόγω των σχέσεών του με τον πατέρα του Φουστάνου. Αρκετά ήταν τα περιστατικά, όπου κι εκείνος μας πρόσφερε γέλιο, όπως στην «Φάρμα των ζώων», όπου στο τέλος του επεισοδίου φέρνει στο σπίτι τον Μένιο, που προς έκπληξη του Κατακουζηνού και της Βλαχάκη είναι ένας… συμπαθέστατος γάιδαρος.

Η ζωή του Γρηγόρη Πετρινιώτη μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε αυτό το ρόλο, έχει χαθεί από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια, μετά τη συμμετοχή του στις «7 Θανάσιμες Πεθερές», συνεχίζοντας ως ηθοποιός μακριά από τη μικρή οθόνη, αλλά όντας και σκηνοθέτης, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε πράγματι με τη συγγραφή. Τον Κατακουζηνό μπορεί να μην… τον εξέδωσε, αλλά ο Γρηγόρης Πετρινιώτης έχει μετρήσει δύο βιβλία στην καριέρα του εκτός υποκριτικής.

Ο καλλιτέχνης, που είχε ξεκινήσει την τηλεοπτική του καριέρα από τη δεκαετία του 1980 και, πια, έχει αποσυρθεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα 80 του χρόνια, παραμένοντας πάντως ακμαίος, εμφανιζόμενος πού και πού για ορισμένα μαθήματα σκηνοθεσίας ή ηθοποιίας τα προηγούμενα χρόνια, με την τέχνη να μην ξεχνιέται ποτέ.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.