Η Χλόη Λιάσκου, μπορεί ήταν μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Δαλιανίδη και μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της μεγάλης οθόνης, αλλά επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.Ειδικότερα, η 78χρονη σήμερα ηθοποιός, πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν απέκτησε τη δική της οικογένεια.Η ξανθιά ηθοποιός ήταν ανήλικη όταν υπέγραψε συμβόλαιο στη Φίνος …
Η Χλόη Λιάσκου, μπορεί ήταν μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του Δαλιανίδη και μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της μεγάλης οθόνης, αλλά επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, η 78χρονη σήμερα ηθοποιός, πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν απέκτησε τη δική της οικογένεια.
Η ξανθιά ηθοποιός ήταν ανήλικη όταν υπέγραψε συμβόλαιο στη Φίνος Φιλμ. Μεγάλωσε στην Αθήνα, ορφανή από πατέρα, καθώς πέθανε λίγο μετά τη γέννηση της.
Την ανακάλυψε ο Νίκος Κούνδουρος, στα 13 της χρόνια, την εποχή που σπούδαζε στη σχολή χορού Ζουρούδη και όπως η ίδια είχε υπογραμμίσει «ο Κούνδουρος είχε έρθει στη σχολή χορού για να δει το φίλο του, τον Θανάση Βέγγο, που ετοίμαζε τότε κάτι με τη συμμετοχή κοριτσιών της σχολής. Εγώ ήμουν 13 ετών και με ήθελε για την ταινία “Δάφνις και Χλόη”, που μετονομάστηκε σε “Μικρές Αφροδίτες”. Για τρία χρόνια κάναμε περίπου 2.000 φωτογραφίσεις και πρόβες. Άργησε, όμως, και όταν γυρίστηκε η ταινία του εγώ είχα μεγαλώσει και δεν έκανα για το ρόλο».
Το άγνωστο δράμα της Χλόης Λιάσκου
Στην ηλικία των 19 παντρεύτηκε τον καθηγητή της σχολής της, Λάμπρο Κωστόπουλο, για τον οποίο επεσήμανε ότι «ήταν και καθηγητής μου στη σχολή και υπήρχε όλο αυτό το “κλίμα” του Πυγμαλίωνα».
Και για αυτήν την απόφασή της, η μητέρα της ήταν αντίθετη, καθώς ο Λάμπρος Κωστόπουλος ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερος και είχε παντρευτεί ήδη μία φορά στο παρελθόν και έτσι, ο γάμος έγινε με απόφαση δικαστηρίου.
Από το γάμο της, απέκτησε δύο παιδιά και παρά το νεαρό της ηλικίας, αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Έκανε ακόμα ένα αγοράκι, το οποίο δυστυχώς «έχασε» όταν ήταν 4 χρόνων, καθώς έπασχε από υποξαιμία του εγκεφάλου.
Από το 1971 και για 12 συνεχή χρόνια, εργάστηκε στο Εθνικό θέατρο, ενώ αργότερα, το διάστημα 1991-1996, παρουσίαζε στην ΕΡΑ2 την εκπομπή «Εν αρχή είναι ο έρωτας».
Σήμερα ζει στα νότια προάστια, αποφεύγοντας τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις.