Εντυπωσιακή μεταμόρφωση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Δείτε πώς άλλαξε μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη!

June 20, 2025


Μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη, προχωρά σε αλλαγές στη ζωή του.Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, φαίνεται πως διανύει μία περίοδο προσωπικής ανανέωσης και ενδοσκόπησης.Σε ανάρτηση της 17ης Ιουνίου, το μοντέλο και παρουσιαστής αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έχει χάσει 8 κιλά, υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες και εντάσσοντας την ευεξία στην καθη…

Μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη, προχωρά σε αλλαγές στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη, φαίνεται πως διανύει μία περίοδο προσωπικής ανανέωσης και ενδοσκόπησης.

Σε ανάρτηση της 17ης Ιουνίου, το μοντέλο και παρουσιαστής αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έχει χάσει 8 κιλά, υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες και εντάσσοντας την ευεξία στην καθημερινότητά του.

«-8 κιλά, πάμε και άλλο κάτω» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης και όπως θα δείτε και εσείς η αλλαγή στο σώμα του είναι εμφανέστατη αφού τρώει πιο υγιεινά και γuμνάζεται καθημερινά.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα με αφορμή την γιορτή του πατέρα, δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ: «Ως μπαμπάς έγινα πιο ήρεμος και συγκεντρωμένος. Εκεί που παλιά έτρεχα για όλα, τώρα διαλέγω πού αξίζει να δώσω ενέργεια. Και το πιο σημαντικό: Ο γιος μου με έκανε πιο ευαίσθητο, κι ας μην το λέω συχνά. Νομίζω ότι το μάθημα ζωής που έχω πάρει είναι ότι δεν έχεις πάντα δεύτερη ευκαιρία. Αν θες να αγκαλιάσεις, το κάνεις τώρα. Αν θες να ακούσεις, ακούς τώρα. Επίσης, έμαθα ότι δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος, αρκεί να κοιτάς στα μάτια και να δίνεις την ψυχή σου.

Αυτό μένει στο παιδί, το πώς ένιωσε, όχι τα λόγια. Η πατρότητα σε μαθαίνει να αγαπάς πιο αγνά και πιο βαθιά. Θέλω ως πατέρας να είμαι πάντα κοντά στον γιο μου, όχι απλά ως παρουσία αλλά ουσιαστικά στηρίζοντας τον σε όλα. Να νιώθει ότι θα μπορεί να μου πει τα πάντα, χωρίς να φοβάται ή να ντρέπεται. Να ξέρει πως ό,τι κι αν γίνει θα είμαι πάντα δίπλα του, και στα καλά και στα δύσκολα».

Δείτε την νέα εικόνα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.