Μπαλάσκας: «Η προκλητική εμφάνιση της Τούνη στον γάμο της Πάσσαρη με σοκάρει – Ως χριστιανός, δεν θα την επέτρεπα στην τελετή».

November 6, 2025


Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στον γάμο της φίλης της Στέλας Πάσσαρη πυροδότησε έντονη συζήτηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τα σχόλια να προκαλούν αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός πλατό.Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν πλάνα από τον γάμο, με την Ιωάννα Τούνη να εμφανίζεται με αποκαλυπτικό φόρεμα. Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε: «Είναι ξεβρακέ», προκαλώντας αμηχανία στους υπόλοι…

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στον γάμο της φίλης της Στέλας Πάσσαρη πυροδότησε έντονη συζήτηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τα σχόλια να προκαλούν αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός πλατό.

Ένταση στο πλατό για τη λέξη που χρησιμοποίησε ο Μπαλάσκας

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν πλάνα από τον γάμο, με την Ιωάννα Τούνη να εμφανίζεται με αποκαλυπτικό φόρεμα. Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε: «Είναι ξεβρακέ», προκαλώντας αμηχανία στους υπόλοιπους. Η Φωτεινή Πετρογιάννη επιχείρησε να μετριάσει την ένταση, λέγοντας: «Πες μια άλλη λέξη, Σταύρο μου».

Ακολούθησε παρέμβαση του Γιώργου Λιάγκα:
«Πες αποκαλυπτικό. Το “ξεβρακέ” δεν ήταν μια καλή λέξη».

Ο Μπαλάσκας επιμένει και προκαλεί νέο γύρο αντιδράσεων

Παρά την παρατήρηση, ο Σταύρος Μπαλάσκας δεν έκανε πίσω, συνεχίζοντας:
«Συνήθως οι παπάδες μπορεί να κολλήσουν στο στήθος και να σου πουν “πέρνα έξω”. Αν ήμουν σε εκκλησία και ο παπάς δεν μιλούσε, θα την πέταγα εγώ έξω. Είναι μυστήριο, ρε φίλε».

Το σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Πάνο Κατσαρίδη να σχολιάζει:
«Νιώθω ότι γυρίσαμε στο 1970».

Ο Λιάγκας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους με χιούμορ

Μέσα στο κλίμα έντασης, ο Γιώργος Λιάγκας επιχείρησε να αποφορτίσει την κατάσταση με μια πιο χιουμοριστική προσέγγιση:
«Εγώ θα έλεγα η Τούνη να μπει στην εκκλησία κι έτσι, μιας και έχει δύο εκατομμύρια followers. Να πει “παιδιά, πάμε και καμιά εκκλησία”».

Ωστόσο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, ο Σταύρος Μπαλάσκας επέστρεψε με νέο σχόλιο, απευθυνόμενος στον Πάνο Κατσαρίδη:
«Εσύ δεν είσαι open, είσαι παρά… open», προκαλώντας και πάλι αντιδράσεις στο πλατό.

Αντιδράσεις στα social media και πιθανός έλεγχος για τον ιερέα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε, υπάρχει ενδεχόμενο πειθαρχικού ελέγχου για τον ιερέα που επέτρεψε την είσοδο της Ιωάννας Τούνη στην εκκλησία με τόσο αποκαλυπτικό ντύσιμο. Η είδηση έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση και στα social media, με τους χρήστες να διχάζονται. Κάποιοι υπερασπίζονται την Τούνη, ενώ άλλοι θεωρούν ότι η εμφάνισή της δεν ταίριαζε με τον χώρο και το ύφος του μυστηρίου.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.