Όλη η Ελλάδα χειροκροτά την Εριέττα Κούρκουλου: Το βίντεο με τον γιο της και το σπουδαίο μήνυμα για την Τσικνοπέμπτη

March 8, 2024


Σήμερα Τσικνοπέμπτη, η Εριέττα Κούρκουλου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται αγκαλιά με τον γιο της καθώς αγκαλιάζουν και χαϊδεύουν μια αγελάδα. Ταυτόχρονα, μέσα από το μήνυμά της, αναφέρεται στις παραδόσεις και την αιματοχυσία των ζώων που συνδέονται με την εν λόγω ημέρα.«Παράδοση;;;Οι παραδόσεις και οι γιορτές μας υπάρχουν (υποτίθεται) για να μας θυμ…

...� οι γιορτές μας υπάρχουν (υποτίθεται) για να μας θυμίζουν όμορφες στιγμές των παιδικών μας χρόνων και να ενισχύουν την πίστη μας στην οικογένεια και την αγάπη μας για την ζωή και τους συνανθρώπους μας. Μας δίνουν την ευκαιρία να μαζευόμαστε, να διασκεδάζουμε και να μετράμε...

Σήμερα Τσικνοπέμπτη, η Εριέττα Κούρκουλου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται αγκαλιά με τον γιο της καθώς αγκαλιάζουν και χαϊδεύουν μια αγελάδα. Ταυτόχρονα, μέσα από το μήνυμά της, αναφέρεται στις παραδόσεις και την αιματοχυσία των ζώων που συνδέονται με την εν λόγω ημέρα.

Εριέττα Κούρκουλου: Τα όσα έγραψε στην ανάρτησή της

«Παράδοση;;;Οι παραδόσεις και οι γιορτές μας υπάρχουν (υποτίθεται) για να μας θυμίζουν όμορφες στιγμές των παιδικών μας χρόνων και να ενισχύουν την πίστη μας στην οικογένεια και την αγάπη μας για την ζωή και τους συνανθρώπους μας. Μας δίνουν την ευκαιρία να μαζευόμαστε, να διασκεδάζουμε και να μετράμε τις ευλογίες μας! Όλα αυτά είναι αδύνατο να συμβούν χύνοντας τόσο αίμα, προκαλώντας τον θάνατο άλλων έμβιων όντων και διαλύοντας τις δικές τους οικογένειες… τις δικές τους φιλίες! Ναι… όπως έχω πει σε προηγούμενη ανάρτηση η οικογένειά μας αρπάζει κάθε ευκαιρία να γιορτάσει και να δημιουργήσει όμορφες στιγμές και αναμνήσεις… όμως καμία παράδοση που προκαλεί τόσο φόβο και τόσο πόνο δεν θα περάσει ποτέ το κατώφλι του δικού μας σπιτιού! Βίγκαν σουβλάκια λοιπόν, αγάπη και ενσυναίσθηση… Φτιάχνουμε τις δικές μας παραδόσεις!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.