Υποκλίθηκε το διαδίκτυο: Η φωτο της Κατερίνας Στικούδη με τα 2 παιδιά της δείχνει πόση δύναμη έχει μια γυναίκα

March 11, 2024


Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έφεραν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ερωτευμένο ζευγάρι επεκτείνει την οικογένειά του, χαρίζοντας μάλιστα στον γιο τους Βύρωνα, έναν μικρότερο αδελφό.Απόψε, Σάββατο 9 Μαρτίου, η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει στο J2US και στην παρουσίαση από τα παρασκήνια του σόου. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο σύζυγός της μοι…

...ράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με την Κατερίνα να θηλάζει το νεογέννητο γιο τους, ενώ παράλληλα διαβάζει παραμύθι στον Βύρωνα.Βαγγέλης Σερίφης: Τα όσα ανέφερε«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία...

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έφεραν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ερωτευμένο ζευγάρι επεκτείνει την οικογένειά του, χαρίζοντας μάλιστα στον γιο τους Βύρωνα, έναν μικρότερο αδελφό.

Απόψε, Σάββατο 9 Μαρτίου, η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει στο J2US και στην παρουσίαση από τα παρασκήνια του σόου. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο σύζυγός της μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με την Κατερίνα να θηλάζει το νεογέννητο γιο τους, ενώ παράλληλα διαβάζει παραμύθι στον Βύρωνα.

Βαγγέλης Σερίφης: Τα όσα ανέφερε

«Για πείτε μου κάτι για τη ΓΥΝΑΙΚΑ… Για πείτε μου τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει…. Για το πόση δύναμη και σημασία δίνει στη ζωή μας… Σήμερα και τι επόμενες μέρες θα δω πολλές ασυναρτησίες, όπως γενικά τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο επί προσωπικού. Υπομονή. Η αμάθεια συμβαδίζει με την εποχή μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Σερίφης.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.