Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο βίντεο μετά από 14 χρόνια εξαφάνισης – Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή

March 28, 2024


Ο Πασχάλης Τερζής αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της λαϊκής ελληνικής μουσικής με τον αξεπέραστο καλλιτέχνη να έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία 14 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, που κάποτε ήταν το δεύτερο του σπίτι.Το ησυχαστήριο του Πασχάλη Τερζή βρίσκεται στο Πευκοχώρι λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος λοιπόν ασχολείται με τον κήπο και το μποστάνι, που έχει φτιάξει στο κτ…

...ήμα του, καθώς παράλληλα περνάει ποιοτικό χρόνο με τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.Πολλοί είναι εκείνοι, που επιζητούν μια νέα εμφάνιση από τον αγαπημένο τραγουδιστή ή έστω την κυκλοφορία ενός κομματιού. Εκείνος ωστόσο έχει στηρίξει εδώ και χρόνια την απόφασή του...

Ο Πασχάλης Τερζής αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της λαϊκής ελληνικής μουσικής με τον αξεπέραστο καλλιτέχνη να έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία 14 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, που κάποτε ήταν το δεύτερο του σπίτι.

Το ησυχαστήριο του Πασχάλη Τερζή βρίσκεται στο Πευκοχώρι λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος λοιπόν ασχολείται με τον κήπο και το μποστάνι, που έχει φτιάξει στο κτήμα του, καθώς παράλληλα περνάει ποιοτικό χρόνο με τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Πολλοί είναι εκείνοι, που επιζητούν μια νέα εμφάνιση από τον αγαπημένο τραγουδιστή ή έστω την κυκλοφορία ενός κομματιού. Εκείνος ωστόσο έχει στηρίξει εδώ και χρόνια την απόφασή του να σταματήσει τη μουσική.

Δείτε επίσης: Ο θάνατός του ισοπέδωσε τον Πασχάλη Τερζή – Η φιλία και η άγνωστη κουμπαριά με τον Δημήτρη Μητροπάνο

Η σημερινή εικόνα του Πασχάλη Τερζή μετά από 14 χρόνια αποχής από την πίστα

Οι λόγοι υγείας, που συχνά έχουν αναφερθεί υφίστανται. Μέσα από την εκπομπή Επί Τόπου την Κυριακή 17/3 έγινε γνωστό, πως ο Τερζής δεν αντιμετωπίζει κάτι τόσο σοβαρό, ωστόσο ένα μυοσκελετικό πρόβλημα δεν του επιτρέπει τις εμφανίσεις στις πίστες.

Μέσα μάλιστα από αποκλειστικό βίντεο, που εξασφάλισε η εκπομπή βλέπουμε τον αγαπημένο σε όλους Πασχάλη να τραγουδάει μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο! Η εικόνα και η φωνή του δεν έχουν αλλάξει και έτσι επιβεβαιώνεται, πως ο καλλιτέχνης χαίρει άκρας υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.