Όλο το ίντερνετ μιλά για τον Τάσο Χαλκιά: Ξέσπασε και είπε για τα Τέμπη ότι έπρεπε να έχουν πει όλοι οι διάσημοι

March 28, 2024


Ο Τάσος Χαλκιάς ξέσπασε για την τραγωδία των Τεμπών, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Τετάρτη.Αρχικά, ο ηθοποιός υπογράμμισε «οι Παγιδευμένοι δεν θα συνεχίσουν τρίτη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη “σιδερένιος”, καλή ανάρρωση και γρήγορα στις επάλξεις. Ήμασταν με τον Τάσο Κωστή στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, οπότε και πρωτ…

...οπαρουσιάστηκε το πρόβλημα στην αγαπημένη του σύζυγο. Είναι μια αρρώστια που σε κυνηγάει και σε κατατρέχει».Έξαλλος ο Τάσος ΧαλκιάςΌσον αφορά την Eurovision και την τραγωδία των Τεμπών, ο Τάσος Χαλκιάς επεσήμανε «δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Γιουροβίζιον, ιδιαίτερα αυτή την εποχή,...

Ο Τάσος Χαλκιάς ξέσπασε για την τραγωδία των Τεμπών, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Τετάρτη.

Αρχικά, ο ηθοποιός υπογράμμισε «οι Παγιδευμένοι δεν θα συνεχίσουν τρίτη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη “σιδερένιος”, καλή ανάρρωση και γρήγορα στις επάλξεις. Ήμασταν με τον Τάσο Κωστή στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, οπότε και πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα στην αγαπημένη του σύζυγο. Είναι μια αρρώστια που σε κυνηγάει και σε κατατρέχει».

Έξαλλος ο Τάσος Χαλκιάς

Όσον αφορά την Eurovision και την τραγωδία των Τεμπών, ο Τάσος Χαλκιάς επεσήμανε «δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Γιουροβίζιον, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, που η Ελλάδα έχει αυτά τα προβλήματα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Μια γυναίκα, μια μάνα χαροκαμένη πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 1,3 εκατ. υπογραφές που αμφισβητήθηκαν ακόμα και από υπουργούς -αν είναι δυνατόν- για αυτό το μεγάλο έγκλημα. Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, σκατά! Εκατομμύρια μπράβο σε αυτούς τους γονείς! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμού, αυτοί και κανείς άλλος».

Το ξέσπασμα του Τάσου Χαλκιά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.