Τραϊάνα Ανανία: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία το καλοκαίρι που συνεργαζόμουν με τον Κιμούλη»

March 28, 2024


H Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά από την οποία ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.«Προφανώς και έχω τραγουδήσει επαγγελματικά αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς. Στα σχήματα που ήμουν, επειδή ήμουν πάντα σε μικρό ρόλο με έβλεπαν οι …

...καρέκλες των μαγαζιών, οι καρέκλες άμα τις ρωτήσετε ξέρουν ότι τραγουδάω, οι άνθρωποι στην Ελλάδα όχι. Εμένα με ενοχλεί που ένας άνθρωπος βλέπει μια κοπέλα που επιτέλους βρήκε κάπου να δείξει το τραγουδιστικό της ταλέντο και αντί να την στηρίξει, κάθεται και τρώγεται», είπε...

H Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», με αφορμή τη συμμετοχή τους στο J2US. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά από την οποία ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

«Προφανώς και έχω τραγουδήσει επαγγελματικά αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς. Στα σχήματα που ήμουν, επειδή ήμουν πάντα σε μικρό ρόλο με έβλεπαν οι καρέκλες των μαγαζιών, οι καρέκλες άμα τις ρωτήσετε ξέρουν ότι τραγουδάω, οι άνθρωποι στην Ελλάδα όχι. Εμένα με ενοχλεί που ένας άνθρωπος βλέπει μια κοπέλα που επιτέλους βρήκε κάπου να δείξει το τραγουδιστικό της ταλέντο και αντί να την στηρίξει, κάθεται και τρώγεται», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Όσον αφορά τις επαγγελαμτικές προτάσεις μετά το J2US, συμπλήρωσε πως: «Όλως παραδόξως έχω περισσότερες προτάσεις θεατρικές ενώ αυτή τη στιγμή προβάλλομαι τραγουδιστικά. Για να καταλάβεις πόσο “yolo” και “delulu” είναι η φάση. Προτάσεις για περιοδεία, πολλές, μέχρι τώρα δεν είχα για το καλοκαίρι. Τώρα που ακούγεται η φωνή με θέλουν για θέατρο, δεν βγάζεις άκρη».

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία – Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την Τάνια Μπρεάζου και τον Γιώργο Αμούτζα: «Είναι όντως ζευγάρι;»

Η Τραϊάνα Ανανία για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

Στη συνέχεια η Τραϊάνα Ανανία αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, στην πρώτη της περιοδεία: «Τραυματίστηκα πάρα πολύ και δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε μέχρι που έκανα με τον Μπιμπή και τον Γάκη, ένα πολύ καλλιτεχνικό πράγμα και σοβαρό. Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά. Πέρασαν οκτώ χρόνια για να ξανακάνω κάτι στο θέατρο. Τότε ήμουν 19, εκείνο το καλοκαίρι που ήταν η περιοδεία ξεκίνησα και την ψυχοθεραπεία».

Όπως είπε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης: «Μιλούσα με άλλους ηθοποιούς και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν είναι έτσι ο χώρος, και να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία. Ένας-ένας που τους έλεγα την ιστορία μου, γιατί την έχω μοιραστεί με όλους, προκειμένου να τους προστατέψω, μου πρότειναν σκηνοθέτες για να βελτιωθεί η άποψή μου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.