Ιωάννα Τούνη: «Φτάνει πια!» – Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτησή της

March 28, 2024


Η Ιωάννα Τούνη δημιουργεί καθημερινά περιεχόμενο για τα social media της, κυρίως το Instagram και το Tik Tok, και μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο άλλοτε δείχνει απλώς την καθημερινότητά της, άλλοτε προσπαθεί να περάσει κάποια μηνύματα και άλλες φορές παρουσιάζει τη δουλειά της.Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, γράφοντας το εξής: «Αν δεν ε…

...ίναι άνετα οικονομικά οι γονείς σου να σε στηρίξουν δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τη δική σου επιχείρηση και να βγάλεις λεφτά», με την ίδια να δείχνει με τις κινήσεις της πως αυτά είναι μόνο λόγια και πως ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει αν το θέλει. Στη λεζάντα, μάλιστα, σημείωσε:...

Η Ιωάννα Τούνη δημιουργεί καθημερινά περιεχόμενο για τα social media της, κυρίως το Instagram και το Tik Tok, και μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο άλλοτε δείχνει απλώς την καθημερινότητά της, άλλοτε προσπαθεί να περάσει κάποια μηνύματα και άλλες φορές παρουσιάζει τη δουλειά της.

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, γράφοντας το εξής: «Αν δεν είναι άνετα οικονομικά οι γονείς σου να σε στηρίξουν δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τη δική σου επιχείρηση και να βγάλεις λεφτά», με την ίδια να δείχνει με τις κινήσεις της πως αυτά είναι μόνο λόγια και πως ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει αν το θέλει. Στη λεζάντα, μάλιστα, σημείωσε: «Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις στα όνειρα σου».

Δείτε επίσης: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα – Ο λόγος που θα μείνει για λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Και ενώ το μήνυμα που ήθελε να περάσει είναι θετικό πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν πως κάνει επίδειξη του πλούτου της και ξέσπασαν στα σχόλια της ανάρτησης εναντίον της. Εκείνη, όπως συνηθίζει, αποφεύγει να απαντά στα αρνητικά σχόλια και αδιαφορεί.

Αρνητικά σχόλια για την Ιωάννα Τούνη

Τα αρνητικά σχόλια για την μύτη της

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο καιρό υπεβλήθη για δεύτερη φορά σε χειρουργική επέμβαση, όσον αφορά την μύτη της, τόσο για να διορθώσει το διάφραγμα ξανά αφού την πρώτη φορά η δουλειά δεν είχε μεγάλη επιτυχία όσο και για να φτιάξει τις ατέλειες που θεωρούσε εκείνη πως είχε στην εμφάνισή της.

Η επέμβαση αυτή – όπως αποκάλυψε η ίδια – της κόστισε πολλά λεφτά (δείτε εδώ πόσα) γι’ αυτό και ανυπομονεί να περάσει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να δει το αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να φανεί μετά από 1 χρόνο. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες έβγαλε επιτέλους τους επιδέσμους και οι διαδικτυακοί της φίλοι πήραν μια γεύση από το πως είναι τώρα, που είναι ακόμα πρησμένη, με πολλούς «βιαστικούς» να γράφουν στα σχόλια του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok πως το αποτέλεσμα δεν τους αρέσει και τόσο. Τους ρώτησε κανείς εντωμεταξύ;

«Πως έγινε έτσι;», «καλά πες ότι θες… χειρότερα από πριν», «είμαι σίγουρη επειδή σε παρακολουθώ δεν χρειαζόταν να πειράξεις την μύτη σου…μην κάνεις κάτι άλλο», «Η μύτη γιατί είναι τόσο καθοδική; Θα φτιάξει;», «απέτυχε το χειρουργείο μάλλον», «την μύτη την χάλασε! την προτιμούσα πριν», «Αγάπη μου γιατί έκανες τη μυτούλα σου έτσι», ήταν κάποια από τα σχόλια των followers της ενώ υπήρχαν εννοείται κι άλλοι που ήταν πολύ θετικοί με το αποτέλεσμα.

Η απάντησή της

Μετά τα τόσα αρνητικά σχόλια η influencer αποφάσισε να απαντήσει με νέο βίντεο στο Tik Tok λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι πάρα πολύ με αυτά τα πολύ ωραία σχόλια. Παιδιά η μύτη μου αυτή την στιγμή είναι μια πολύ πολύ πρησμένη μύτη σκεφτείτε ότι ακόμα κάνω tapping κάθε μέρα για 8 με 10 ώρες που κοιμάμαι και το κρατάω όσο περισσότερο μπορώ. Έχω ακόμα τις μελανιές από την επέμβαση δεν μπορώ καν να ανοίξω το στόμα μου απόλυτα και να χαμογελάσω, είναι μουδιασμένη όλη αυτή η περιοχή, κάνω ρινικές πλύσεις. Αυτή την στιγμή βλέπω περίπου το shape που θα γίνει η μύτη αλλά αυτή την στιγμή είναι πάρα πολύ πρησμένη.

Γενικά σε ένα χειρουργείο παιδιά χρειάζεται υπομονή. Σκέψου ότι η μύτη θα ξεπρήζετε μέχρι κι ένα χρόνο για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή είμαστε στις 3 εβδομάδες. Έλεος παιδιά!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.