Τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή που «κόβει» χρόνια: Η Μπέττυ Μαγγίρα με το νέο κοντό μαλλί της βάζει «κάτω» & 25άρες

March 28, 2024


Η Μπέττυ Μαγγίρα, πιστή στις προτιμήσεις της, επιλέγει το κοντό καρέ στα μαλλιά της, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια έχει λατρέψει το κοντό καρέ, με τα μαλλιά της να καταλήγουν πιο πάνω από τους ώμους, κόντρα στο μακρύ μαλλί, που διατηρούσε επί σειρά ετών.Έτσι, επισκέφθηκε τον αγαπημένο της κομμωτή, για να φέρει το μήκος του καρέ στο επιθυμητό ύψος, πάνω από τους ώμους, ε…

... καρέ στο επιθυμητό ύψος, πάνω από τους ώμους, ενώ έκανε και έντονο φιλάρισμα, που δημιούργησε την ψευδαίσθηση της κίνησης και του όγκου, ενώ παράλληλα αραίωσε τα μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ανάλαφρα.Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοντό καρέ ανήκει στις top τάσεις της άνοιξης.Η...

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πιστή στις προτιμήσεις της, επιλέγει το κοντό καρέ στα μαλλιά της, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια έχει λατρέψει το κοντό καρέ, με τα μαλλιά της να καταλήγουν πιο πάνω από τους ώμους, κόντρα στο μακρύ μαλλί, που διατηρούσε επί σειρά ετών.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει υιοθετήσει το κοντό καρέ

Έτσι, επισκέφθηκε τον αγαπημένο της κομμωτή, για να φέρει το μήκος του καρέ στο επιθυμητό ύψος, πάνω από τους ώμους, ενώ έκανε και έντονο φιλάρισμα, που δημιούργησε την ψευδαίσθηση της κίνησης και του όγκου, ενώ παράλληλα αραίωσε τα μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ανάλαφρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοντό καρέ ανήκει στις top τάσεις της άνοιξης.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μπέττυς Μαγγίρα

Μόνο η Μπέττυ Μαγγίρα θα μπορούσε να το τολμήσει: Πήγε πρωινή βόλτα φορώντας αυτά & όλοι υποκλίνονται

Σε μια χαλαρή βόλτα στα νότια προάστια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια είναι μια full time μαμά και φροντίζει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τις δύο κόρες της, Καλλινίκη και Αντριάνα, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε στο κέντρο της Γλυφάδας για να κάνει τα ψώνια της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επισκέφθηκε ένα κατάστημα με οπτικά και αφού διάλεξε το αγαπημένο της σχέδιο συνέχεια τη βόλτα της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.