Κέιτ Μίντλετον: “Της έχει κάνει μάγια η Μέγκαν” – Η one off θεραπεία που μπορεί να μην πέτυχε

March 28, 2024


Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον θέλοντας να σταματήσουν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της να δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μιλάει ανοιχτά πως διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες, ωστόσο, τα σχόλια δεν έχουν σταματήσει στη Μεγάλη Βρετανία.Μπορεί τα μεγάλα sites και εφημερίδες να έχουν “σωπάσει”, ωστόσο, τα στόματα δεν λένε να κλείσουν και πολλοί λαϊκοί άνθρωποι αναφέρουν π…

...ως η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάνει μάγια στην βασιλική οικογένεια.Τι σχολιάζεται στην Μεγάλη Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον«Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία υπάρχουν άνθρωποι λαϊκοί, της επαρχίας που τα έχουν βάλει με τη Μέγκαν, πιστεύουν ότι φταίει η Αμερικάνα, ότι της έχει κάνει μάγια,...

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον θέλοντας να σταματήσουν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της να δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μιλάει ανοιχτά πως διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες, ωστόσο, τα σχόλια δεν έχουν σταματήσει στη Μεγάλη Βρετανία.

Μπορεί τα μεγάλα sites και εφημερίδες να έχουν “σωπάσει”, ωστόσο, τα στόματα δεν λένε να κλείσουν και πολλοί λαϊκοί άνθρωποι αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάνει μάγια στην βασιλική οικογένεια.

Τι σχολιάζεται στην Μεγάλη Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον

«Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία υπάρχουν άνθρωποι λαϊκοί, της επαρχίας που τα έχουν βάλει με τη Μέγκαν, πιστεύουν ότι φταίει η Αμερικάνα, ότι της έχει κάνει μάγια, ότι αυτή τους έχει φάει όλους. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Η Κέιτ έχει κάνει μια εγχείρηση- θεραπεία one off, ή πέτυχε ή δεν πέτυχε. Υπάρχουν νοσοκόμες, γιατροί, το θέμα έχει βρει προς τα έξω από την πρώτη μέρα αλλά δεν λέγεται», είπε ο δημοσιογράφος Πάνος Βήττας στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Τρίτη 26/3.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.