«Φωτοτυπία» του Τάιλερ και ομοφυλόφιλος: Ο κουνιάδος του Κασσελάκη είναι κούκλος και επιτυχημένος επιχειρηματίας (photos)

March 28, 2024


Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ, έχει δύο αδέλφια, με τον έναν εκ των οποίων μοιάζουν εκπληκτικά στην εξωτερική τους εμφάνιση.Όταν είχε πρωτοεµφανιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, όλοι έψαχναν τα συγγενικά του πρόσωπα. Έτσι λοιπόν εντοπίστηκε και η πεθερά του, µητέρα του Τάιλερ, η οποία είχε αναφέρει πως έχει ακόµα έναν γιο οµοφυλόφιλο.Όπως µπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, …

...τα δύο αδέλφια µοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η µητέρα τους έχει δηλώσει πως είναι περήφανη για τους γιους της, µε τους οποίους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι αχώριστοι.Οι τρεις τους ποζάρουν συχνά-πυκνά στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας τις στιγµές της οικογενειακής...

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ, έχει δύο αδέλφια, με τον έναν εκ των οποίων μοιάζουν εκπληκτικά στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Όταν είχε πρωτοεµφανιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, όλοι έψαχναν τα συγγενικά του πρόσωπα. Έτσι λοιπόν εντοπίστηκε και η πεθερά του, µητέρα του Τάιλερ, η οποία είχε αναφέρει πως έχει ακόµα έναν γιο οµοφυλόφιλο.

Όπως µπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τα δύο αδέλφια µοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η µητέρα τους έχει δηλώσει πως είναι περήφανη για τους γιους της, µε τους οποίους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι αχώριστοι.

Ο κουνιάδος του Κασσελάκη

Οι τρεις τους ποζάρουν συχνά-πυκνά στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας τις στιγµές της οικογενειακής τους ευτυχίας. Μάλιστα, εκτός από τα δυο της αγόρια, Τάιλερ και Κόντι, φωτογραφίζεται και µε τους συντρόφους τους, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νταν, αντίστοιχα.

Ο κουνιάδος του Κασσελάκη

Ο αδελφός του Τάιλερ, Κόντι Μακµπέθ, είναι σύµβουλος πωλήσεων σε κτηµατοµεσιτικές εταιρείες στην Αµερική, που διαχειρίζονται πανάκριβα ακίνητα. Μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια και οκτώ µήνες, σύµφωνα µε το προφίλ του στο Linkedin, εργάζεται στη Sotheby’s International Realty, µέσω της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ αγόρασαν το νέο, υπερπολυτελές και πανάκριβο σπίτι στο Κολωνάκι.

Ο Κόντι στο επαγγελµατικό του προφίλ στο Facebook παραπέµπει στον ιστότοπο της εταιρείας και παραθέτει το εταιρικό e-mail που διαθέτει στη Sotheby’s. Τώρα φαίνεται πως εργάζεται στη Washington Fine Properties, ενώ παλαιότερα εργαζόταν και στην εταιρεία Heider Real Estate, µε τους υπεύθυνους να δηλώνουν στο Facebook περήφανοι για τη συνεργασία αυτή. Πάντως, τα δύο αδέλφια φαίνεται πως έχουν πολλά κοινά, εκτός από την εξωτερική τους εµφάνιση.

Και οι δύο έχουν επιλέξει παρόµοιο τρόπο ζωής, ανεβάζουν στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης τις προσωπικές τους στιγµές, ενώ και τα δύο ζευγάρια τρέφουν αγάπη για τα κατοικίδια. Εκτός από τον Στέφανο και τον Τάιλερ, που έχουν για συντροφιά την Φάρλι, αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωής του Κόντι και του συντρόφου του, Νταν, είναι ο Ρέµπελ, ο οποίος τους συνοδεύει παντού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.