«Μου λείπει εκείνο το κορίτσι…»: Η Βίσση, ανέβασε παλιά της φώτο και στέλνει μήνυμα στην 20χρονη… Άννα

March 28, 2024


Η Άννα Βίσση έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους 352.000 ανθρώπους που την ακολουθούν, ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο.Πρόκειται για μία παλιά της φωτογραφία, στην οποία ποζάρει σε νεαρή ηλικία με σκούρο καστανό κοντό μαλλί, φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν. Η Άννα Βίσση στην εικόνα είναι…

... χαμογελαστή και δαγκώνει τα χείλη της. «I miss that girl» (Μου λείπει εκείνο το κορίτσι) έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.Η ανάρτησή τηςΆννα Βίσση: “Γι’αυτό πρоτιμώ μικρότερоυς άνδρες, έχουν το κέφι να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Ήμουν διψασμένη”Σε πρόσφατη συνέντευξή...

Η Άννα Βίσση έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους 352.000 ανθρώπους που την ακολουθούν, ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο.

Πρόκειται για μία παλιά της φωτογραφία, στην οποία ποζάρει σε νεαρή ηλικία με σκούρο καστανό κοντό μαλλί, φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν. Η Άννα Βίσση στην εικόνα είναι χαμογελαστή και δαγκώνει τα χείλη της. «I miss that girl» (Μου λείπει εκείνο το κορίτσι) έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Η ανάρτησή της

Άννα Βίσση: “Γι’αυτό πρоτιμώ μικρότερоυς άνδρες, έχουν το κέφι να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Ήμουν διψασμένη”

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στο θέμα των ανδρών και της ηλικίας, αποκαλύπτοντας την τάση της να προτιμά νεότερους άνδρες.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «εγώ εκείνη την εποχή έβγαινα από έναν γάμο, μία σχέση βασικά, γιατί δεν το λέμε γάμο αυτό, που λίγο κατά τον τελευταίο καιρό της σχέσης έπαιξε μία αδιάφορη φάση.

Και εμένα με κούρασε αυτό. Και σαν γυναίκα με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει το κέφι συνήθως να ικανοποιήσει μία γυναίκα; Ένας νεότερος άνδρας. Πολύ απλά ήταν τα πράγματα και πολύ φυσιολογικά».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.