Δήμητρα Βαμβακούση: Με ποδηλατικό κολάν και αθλητικό σουτιέν στην παραλία – Το σώμα της περίπου 40 μέρες μετά τη γέννα

March 28, 2024


Η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε πριν από περίπου 40 ημέρες τη μονάκριβη κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε την εδώ). Όλες αυτές τις ημέρες παρέμενε κλεισμένη στο σπίτι μέχρι να μπορεί και το μωρό της να βγει έξω και από τη στιγμή που μπόρεσε να ξεκινήσει κανονικά τις βόλτες της, φαίνεται πως ξεκίνησε και την προπόνηση.Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λο…

...γαριασμό στο Instagram, φορώντας ποδηλατικό κολάν και λευκό σουτιέν γuμναστικής, από την βόλτα που έκανε στην παραλία και, φυσικά, αυτό που παρατήρησαν όλοι είναι το σώμα της, το οποίο δεν προδίδει σε καμία περίπτωση πως πριν από λίγο καιρό κουβαλούσε στην κοιλιά της την μπέμπα...

Η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε πριν από περίπου 40 ημέρες τη μονάκριβη κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε την εδώ). Όλες αυτές τις ημέρες παρέμενε κλεισμένη στο σπίτι μέχρι να μπορεί και το μωρό της να βγει έξω και από τη στιγμή που μπόρεσε να ξεκινήσει κανονικά τις βόλτες της, φαίνεται πως ξεκίνησε και την προπόνηση.

Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ποδηλατικό κολάν και λευκό σουτιέν γuμναστικής, από την βόλτα που έκανε στην παραλία και, φυσικά, αυτό που παρατήρησαν όλοι είναι το σώμα της, το οποίο δεν προδίδει σε καμία περίπτωση πως πριν από λίγο καιρό κουβαλούσε στην κοιλιά της την μπέμπα της.

Το σώμα της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννα

«Καθημερινή υπενθύμιση.

χαμόγελο

πιες νερό

γuμνάσου

θυμήσου γιατί ξεκίνησες

δώσε αγάπη και θετικότητα

Δεν έχει τελειώσει μέχρι να κερδίσω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: «Κάναμε τόσα πράγματα χωρίς να ξέρουμε για την εγκυμοσύνη…»

Η δυσάρεστη ανακοίνωση για τις σπουδές της

Οι βόλτες που έκανε μέχρι πρόσφατα ήταν μέχρι το μπαλκόνι, γεγονός που ήταν αρκετά δύσκολο, ωστόσο η υπομονή έγινε ο καλύτερός της σύμμαχος. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, βέβαια, από την επόμενη ημέρα θα ξεκινούσε να ξεπορτίσει μαζί με την μπέμπα, αφού εκείνη 40ισε. Μαζί με τα ευχάριστα, όμως, ανακοίνωσε και ένα νέο που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της και αφορά τις σπουδές της.

«Έχω βγει μία βόλτα στη βεράντα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας που είναι πάρα πολλές και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω οπότε φτου ξελευθερία. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.