25η Μαρτίου: Δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ντυμένο τσολιά και σημαιοφόρο

March 29, 2024


Την 25η Μαρτίου γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες παγκοσμίως, με χιλιάδες αναρτήσεις να γεμίζουν τα social media για την εθνική μας επέτειο. Ανάμεσα σε αυτούς που τιμούν την μεγάλη μέρα είναι και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, μητέρα του σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μπορεί εκείνος να μεγάλωσε και να κατακτάει τον μπασκετικό κόσμο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά για εκείνη παραμένει πάντα το παιδί στ…

...ις παρακάτω φωτογραφίες, που ήλπιζε μία μέρα να ζήσει μία καλύτερη ζωή.Θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η Βερόνικα Αντετοκούνμπο ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της, Γιάννη Αντετοκούνμπο σε παιδική ηλικία....

Την 25η Μαρτίου γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες παγκοσμίως, με χιλιάδες αναρτήσεις να γεμίζουν τα social media για την εθνική μας επέτειο. Ανάμεσα σε αυτούς που τιμούν την μεγάλη μέρα είναι και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο, μητέρα του σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μπορεί εκείνος να μεγάλωσε και να κατακτάει τον μπασκετικό κόσμο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά για εκείνη παραμένει πάντα το παιδί στις παρακάτω φωτογραφίες, που ήλπιζε μία μέρα να ζήσει μία καλύτερη ζωή.

Θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η Βερόνικα Αντετοκούνμπο ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της, Γιάννη Αντετοκούνμπο σε παιδική ηλικία. Ο Greek Freak είχε ντυθεί τσολιάς για χάρη παράστασης, πόζαρε κρατώντας την ελληνική σημαία, ενώ ήταν και σημαιοφόρος σε παρέλαση προς τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαμός κάτω από την ανάρτηση της Μαράια με τα νυφικά – «Πρώτη Κυρία των Μιλγούοκι Μπακς»

Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο:

Γιάννης Αντετοκούνμπο 25η Μαρτίου

Γιάννης Αντετοκούνμπο 25η Μαρτίου

Γιάννης Αντετοκούνμπο 25η Μαρτίου

Η οικογένεια είναι το παν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Χρόνια πριν διαπρέψει στο μπάσκετ ή ακόμα και πριν γίνει σημαιοφόρος της 25ης Μαρτίου, ο τρίτος γιος της οικογένειας Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1994 και πήρε το διπλό όνομα Γιάννης-Ούγκο, ώστε να τιμήσει τις δύο πατρίδες του, την Ελλάδα και την Νιγηρία. Οι γονείς του, Τσαρλς και Βερόνικα, ήταν απ’ τους πρώτους Νιγηριανούς μετανάστες που ήρθαν στη χώρα μας στις αρχές της δεκαετίας του ’90, με όποιες δυσκολίες συνεπάγεται αυτό, και παρόλα αυτά την αγάπησαν απ’ την πρώτη στιγμή.

Ο πατέρας του υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα Sunshine Stars F.C. και η μητέρα του αθλήτρια στο άλμα εις ύψος, επομένως ήταν φυσικό επόμενο να μεταλαμπαδεύσουν στους γιους τους την αγάπη για τον αθλητισμό. Στην πορεία σχεδόν όλοι αγάπησαν το μπάσκετ, μόνο ο πρεσβύτερος Φράνσις ακολούθησε επαγγελματικά στα χνάρια του πατέρα του και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μουσική γράφοντας επιτυχίες για τον… μικρό του αδερφό, που με ύψος 2,11μ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα διαπρέψει μία μέρα στο μπάσκετ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.