Χαμογέλα και Πάλι: Εκτός ο Κωνσταντίνος Βασάλος – Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

March 29, 2024


Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου βγήκε στον αέρα η εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ωστόσο από το πάνελ έλειπε ένα από τα βασικά πρόσωπα αυτής, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως προδίδει και ο τίτλος. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να εξηγήσει τι συνέβη.Η Σίσσυ Χρηστίδου, συγκεκριμένα, επισήμανε πως ο συνεργάτης της δεν αισθανόταν πολύ καλά και γι’ αυτό αποφάσισε να μείνει στο…

... σπίτι του για να αναρρώσει, χωρίς ωστόσο να δηλώνει τι ακριβώς συνέβη. Φαίνεται παρόλα αυτά πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Χαμογέλα και Πάλι«Να πούμε για τον Κωνσταντίνο μας ότι είναι λίγο...

Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου βγήκε στον αέρα η εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ωστόσο από το πάνελ έλειπε ένα από τα βασικά πρόσωπα αυτής, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως προδίδει και ο τίτλος. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να εξηγήσει τι συνέβη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, συγκεκριμένα, επισήμανε πως ο συνεργάτης της δεν αισθανόταν πολύ καλά και γι’ αυτό αποφάσισε να μείνει στο σπίτι του για να αναρρώσει, χωρίς ωστόσο να δηλώνει τι ακριβώς συνέβη. Φαίνεται παρόλα αυτά πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Χαμογέλα και Πάλι

«Να πούμε για τον Κωνσταντίνο μας ότι είναι λίγο αδιάθετος γι’ αυτό δεν είναι σήμερα στην παρέα μας. Περαστικά να του πούμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Κάποιοι θα πουν ότι εγώ φλέρταρα σε αυτή τη συνέντευξη…», «Γύπας, γυπαετός!» – Ζήτησε από γνωστή ηθοποιό να βγουν ραντεβού

«Έλεγα ότι φέτος δεν θα κάνω πάνελ, βάλτε μου emoji κλόουν…», είχε πει σε συνέντευξή του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για την απόφασή του να μην κάνει πάνελ, που… αναίρεσε μέσα σε δύο μήνες, για τα ραντεβού από το Instagram, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει αν είναι μόνος ή σε σχέση αυτήν την περίοδο!

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στον… φανταστικό έρωτα που ζει με την Dua Lipa, για να παραδεχτεί αμέσως μετά ότι έχει βγει ραντεβού από το Instagram. «Τι να κάνω κι εγώ, δεν είμαι άνθρωπος, δεν θα βγω πρώτο ραντεβού; Έτυχε εκεί και βγήκα 2 -3 φορές, μετά είπα “μην το ξανακάνεις, Κωνσταντίνε”. Δεν ήταν χάλια από κοντά αλλά ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες. Έτυχε, μου έστειλε μια κοπέλα, δεν έστειλα εγώ. Είμαι και λίγο χαλβάς σε αυτά, έχω κόμπλεξ από παλιά και φοβάμαι την απόρριψη».

«Χτύπησε πολλές φορές το τηλέφωνό μου, αλλά είπα ότι φέτος δεν θα ήθελα πάλι να κάνω πάνελ. Βάλτε μου τώρα ένα emoji του κλόουν, γιατί δύο μήνες αργότερα έλεγα καλημέρα μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου. Είχαμε κάνει κουβέντα με τον Φίλιππο και μία εταιρεία παραγωγής για εκπομπή, που δεν προχώρησε, οπότε έμεινα ξεκρέμαστος. Δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου», είπε στη συνέχεια, όσον αφορά τα επαγγελματικά του.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Καταιγιστικός για το Survivor – «Η παραγωγή μας δίνει…», «Φάσωμα έχει γίνει»

Κλείνοντας ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στις δύο «θητείες» του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το να είσαι παίκτης στο Survivor είναι εύκολο ή δύσκολο, αναλόγως ποιος είσαι. Εμένα μου αρέσει, πήγα δύο φορές αν και την δεύτερη δεν το χάρηκα όσο την πρώτη φορά. Ήμουν αθώος αλλά ήταν και αθώο και το περιβάλλον, δεν υπήρχε αυτό που υπήρχε πέρσι στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε αυτή η τοξικότητα, και η ανθρωποφαγία», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να εξηγήσει: «Δηλαδή με κατηγορούσαν ότι “ξέρω τα κόλπα της τηλεόρασης”, αποφάσισα να είμαι εαυτός μου και να λέω αυτό που σκέφτομαι ενώ οι περισσότεροι σκέφτονταν πιο τηλεοπτικά και από τους τηλεοπτικούς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.