25η Μαρτίου: Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης έντυσαν τα παιδιά τους με παραδοσιακές φορεσιές

March 29, 2024


Πλησιάζει η γιορτή της 25ης Μαρτίου, με μαθητικές παρελάσεις να πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη τη χώρα για να γιορτάσουν το ξεκίνημα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ανάμεσα στους γονείς που θέλησαν να μπουν στο εορταστικό κλίμα μαζί με τα παιδιά τους ήταν και η Καλομοίρα μαζί με τον Γιώργο Μπούσαλη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τους 12χρονους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη και την 8χρονη…

... Αναστασία, που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.Με αφορμή τη γιορτή της 25ης Μαρτίου, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έντυσαν τα παιδιά τους με παραδοσιακές φορεσιές και μοιράστηκαν το εν λόγω στιγμιότυπο στο Instagram. Για την ακρίβεια τη φωτογραφία ανέβασε ο Γιώργος...

Πλησιάζει η γιορτή της 25ης Μαρτίου, με μαθητικές παρελάσεις να πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη τη χώρα για να γιορτάσουν το ξεκίνημα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ανάμεσα στους γονείς που θέλησαν να μπουν στο εορταστικό κλίμα μαζί με τα παιδιά τους ήταν και η Καλομοίρα μαζί με τον Γιώργο Μπούσαλη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τους 12χρονους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη και την 8χρονη Αναστασία, που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Με αφορμή τη γιορτή της 25ης Μαρτίου, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έντυσαν τα παιδιά τους με παραδοσιακές φορεσιές και μοιράστηκαν το εν λόγω στιγμιότυπο στο Instagram. Για την ακρίβεια τη φωτογραφία ανέβασε ο Γιώργος Μπούσαλης λίγες ώρες πριν από τη μαθητική παρέλαση.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπούσαλη
Instagram/georgeboosalis

Η εξομολόγηση της Καλομοίρας για τον σύζυγό της και τα παιδιά της

Η Καλομοίρα είχε μιλήσει στο περιοδικό YOU για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπούσαλη, που στάθηκε δίπλα της ως στήριγμα στις δύσκολες στιγμές μετά την εγκυμοσύνη της.

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: Στο The 2night Show με τον Γιώργο Μπούσαλη – «Μου λέει την αλήθεια, αλλά κάποιες φορές δεν θέλω να την ακούσω»

Κρυφά έκλαψες ποτέ από παράπονο;

Όχι. Έκλαψα μόνο όταν γέννησα και μετά, γιατί όταν γίνεσαι γονιός γεννιέσαι ξανά, αναγεννιέσαι, είναι σοκ. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου και δεν σε προετοιμάζει κανείς για αυτό. Με την εγκυμοσύνη επίσης αλλάζουν όλα, οι σχέσεις του ζευγαριού, το σώμα, η ψυχολογία… Σίγουρα τα παιδιά μου είναι όλη η ζωή μου, αλλά τα πρώτα 3 χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα, έκλαιγα, αναρωτιόμουνα εάν θα ξανακοιμηθώ ποτέ φυσιολογικά, είχα βάλει πολλά κιλά, οι ορμόνες μου ήταν χάλια, μέχρι και ότι ο Γιώργος που με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο για να με ρωτήσει πως είμαι, με ενοχλούσε. (γέλια)

Καλομοίρα Σαράντη Γιώργος Μπούσαλης

Ήταν υποστηρικτικός ο Γιώργος με εσένα εκείνη την περίοδο;

Σίγουρα γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνω οικογένεια. Με τον άντρα μου στην αρχή ψάχναμε τις ισορροπίες μας, όμως περνώντας τα χρόνια τις βρήκαμε και αποκτήσαμε τρία παιδάκια. Παρόλα αυτά είχα ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς μου που με “έτρωγε” καλλιτεχνικά και αναζητούσε την μουσική του επικοινωνία με τον κόσμο και όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα να σκάω, να πιέζομαι, να θέλω να επιστρέψω.

Ζήτησες την βοήθεια κάποιου ειδικού για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου αυτά;

Ναι αφού τελείωσα πρώτα το Κολλέγιο που το είχα παρατήσει για το “Fame story” και έμεινα έγκυος. Βρήκα μια ψυχολόγο που με βοήθησε ουσιαστικά, ιδιαίτερα μέσα από την αναδρομή στα παιδικά μου χρόνια, τα πιο σημαντικά χρόνια στη ζωή μας για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας.

Δεν ήταν ευτυχισμένα τα παιδικά σου χρόνια;

Είχα δύσκολα παιδικά χρόνια και δεν ξέρω εάν θα μιλήσω ποτέ για αυτά, πρέπει να πάρω την έγκριση των γονιών μου. Ευγνωμονώ τον Θεό που είχα δίπλα μου την αδερφή μου, την Τζώρτζια και με βοήθησε. Παρά τις δυσκολίες όμως, μεγάλωσα με σημαντικές αξίες και έβαλα σαν στόχο στην ζωή μου εγώ να κάνω μια δεμένη οικογένεια και τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα σπιτικό ήρεμο και ειρηνικό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.