Μπέτυ Μαγγίρα για Άντζελα Δημητρίου: «Εμένα μου φάνηκε σαν να έχει παρεξηγηθεί με κάτι…»

March 29, 2024


Την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το Just the 2 of us, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Κυριακής 17/3, μέσα από την εκπομπή I love Σουκου. Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση της τραγουδίστριας αλλά και για τον τρόπο που έφυγε από την σκηνή στο χθεσινό live.Το βράδυ της του Σαββάτου 16/3, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στο πλατό,ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει …

...από τον διαγωνισμό καθώς αυτό το διάστημα η καρδιά της και η σκέψη της είναι αφιερωμένη στην μητέρα της η οποία έφυγε πρόσφατα από την ζωή (δείτε εδώ τι είπε).Η τοποθέτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου«Δεν ξέρω αν το ήξερε η παραγωγή και ο Νίκος...

Την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το Just the 2 of us, σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Κυριακής 17/3, μέσα από την εκπομπή I love Σουκου. Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση της τραγουδίστριας αλλά και για τον τρόπο που έφυγε από την σκηνή στο χθεσινό live.

Το βράδυ της του Σαββάτου 16/3, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στο πλατό,ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό καθώς αυτό το διάστημα η καρδιά της και η σκέψη της είναι αφιερωμένη στην μητέρα της η οποία έφυγε πρόσφατα από την ζωή (δείτε εδώ τι είπε).

Η τοποθέτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου

«Δεν ξέρω αν το ήξερε η παραγωγή και ο Νίκος Κοκλώνης. Φάνηκε σοκαρισμένος. Αν έγινε, θα αποφασίστηκε την ημέρα του live. Δεν ήθελαν να φύγει. Μου έκανε πολλή εντύπωση που είπε ότι φεύγω για τη μαμά μου και δεν μπορώ να το σηκώσω αυτό το βάρος. Εμένα μου φάνηκε σαν να έχει παρεξηγηθεί με κάτι. Δεν ξέρουμε και τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, αλλά έτσι μού φάνηκε ο τρόπος που το είπε…

«Θα σας πω γιατί είπα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το γεγονός ότι δεν νιώθει καλά ψυχολογικά λόγω της μητέρας της… Γιατί βιαζόταν να φύγει κι από τη σκηνή. Την ώρα που της έλεγαν κάποια πράγματα, πήγαινε να πει κάτι ο Στέλιος Δρουμαλιάς, ο Νίκος. Μιλούσε η Βίκυ Σταυροπούλου και της έλεγε Άντζελα λυπούμαστε και εκείνη έλεγε ότι φεύγω. Σαν να μην άφηνε να μιλήσουν οι άνθρωποι, για αυτό εισέπραξα ότι έχει παρεξηγηθεί με κάτι και η αφορμή είναι κάτι άλλο. Πέρα από το ψυχολογικό»

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού

Το σχόλιο του, σχετικά με το θέμα έκανε ο Κώστας Τσουρός σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την αμφιβολία του σχετικά με τον λόγο που έκανε την τραγουδίστρια να πάρει αυτή την απόφαση.

«Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη σκηνή να λέει ότι εγώ φεύγω γιατί η καρδιά μου είναι στη μαμά μου, και φυσικά θα είναι δε γίνεται διαφορετικά, αλλά πέρασαν και δύο εβδομάδες. Ίσως, δεν αντέχει άλλο; Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση να καταλάβω. Έδειξε και επαγγελματισμό όταν την επόμενη μέρα της κηδείας της μητέρας της πήγε στο J2US…

Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή; Το λέω γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ότι η καρδιά της είναι στη μητέρα της» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και ενδεχομένως να ήταν και αυτό ένας λόγος που την ώθησε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το μουσικό show.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.