Τρελάθηκε μόλις είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη: Έκανε την μεγάλη αλλαγή η Μυρτώ Αλικάκη, χαμός από likes

March 29, 2024


Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς από καστανά τα έβαψε ξανθά και ομολογουμένως της ταιριάζει απόλυτα και τη μικραίνει πολύ.Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί τα καστανά μαλλιά, που είχε τα τελευταία χρόνια και ανάρτησε μάλιστα το αποτέλεσμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.Ειδικότερα, επέλεξε να κάνει έντονες ξανθές ανταύγειες, τονίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο …

...νίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και φωτίζοντας τη συνολική εικόνα της.Ωστόσο, δεν αποχωρίστηκε τις χαρακτηριστικές αφέλειες της, ενώ έκανε έντονο φιλάρισμα, που χάρισε κίνηση και όγκο στα μαλλιά της.Η αλλαγή στα μαλλιά της Μυρτώς ΑλικάκηΕπιτέλους...

Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς από καστανά τα έβαψε ξανθά και ομολογουμένως της ταιριάζει απόλυτα και τη μικραίνει πολύ.

Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί τα καστανά μαλλιά, που είχε τα τελευταία χρόνια και ανάρτησε μάλιστα το αποτέλεσμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Μυρτώ Αλικάκη έγινε ξανθιά

Ειδικότερα, επέλεξε να κάνει έντονες ξανθές ανταύγειες, τονίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και φωτίζοντας τη συνολική εικόνα της.

Ωστόσο, δεν αποχωρίστηκε τις χαρακτηριστικές αφέλειες της, ενώ έκανε έντονο φιλάρισμα, που χάρισε κίνηση και όγκο στα μαλλιά της.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μυρτώς Αλικάκη

Επιτέλους μας τον έδειξε: H Μυρτώ Αλικάκη έκανε την πρώτη εμφάνιση με τον γοητευτικό σύντροφό της και όλοι είδαν πόσο πολύ ταιριάζουν

Η Μυρτώ Αλικάκη διανύει μία όμορφη περίοδο στα προσωπικά της, αφού μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη, έχει βρει νέο σύντροφο.

Αχώριστη η Μυρτώ Αλικάκη με τον νέο της σύντροφο

Ειδικότερα, η ηθοποιός πέρασε ένα ξένοιαστο καλοκαίρι στη Νάξο, μαζί με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Νικόλα Κωστή, με τον οποίο είναι αχώριστοι, τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν και οι λεζάντες στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκείνος κρύβεται πίσω από τον φωτογραφικό φακό.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, που κυκλοφόρησε, πριν λίγο καιρό, από την εφημερίδα “Real life”, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και βρίσκονται στους πρώτους μήνες της σχέσης τους.

Ο νέος σύντροφος της Μυρτώς Αλικάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.