Survivor: Ανατριχιαστική εικόνα από τα πόδια της Μαρίας Αντωνά – Γεμάτα σημάδια, ουλές και χτυπήματα

March 29, 2024


Η Μαρία Αντωνά παρέμεινε 9 εβδομάδες στο Survivor με την ίδια να αποχωρεί πλήρης από το ριάλιτι επιβίωσης του Άγιου Δομίνικου, καθώς ξεπέρασε πολλές φορές τα όριά της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της).Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μπορεί να γuμναζόταν στην έξω ζωή της και γενικότερα να είχε ένα καλλίγραμμο κορμί, σε κάθε περίπτωση όμως οι στίβοι μάχης του Survivor ήταν πολ…

...ύ πιο έντονοι από όσο περίμενε.Δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor 2024Τα σημάδια στα πόδια της Μαρίας Αντωνά μετά το SurvivorΤο γεγονός ότι η Μαρία Αντωνά ξεπέρασε τον εαυτό της στο Survivor μπορεί να αποτυπωθεί πλήρως από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε το Σάββατο 16/3 στο instagram...

Η Μαρία Αντωνά παρέμεινε 9 εβδομάδες στο Survivor με την ίδια να αποχωρεί πλήρης από το ριάλιτι επιβίωσης του Άγιου Δομίνικου, καθώς ξεπέρασε πολλές φορές τα όριά της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της).

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μπορεί να γuμναζόταν στην έξω ζωή της και γενικότερα να είχε ένα καλλίγραμμο κορμί, σε κάθε περίπτωση όμως οι στίβοι μάχης του Survivor ήταν πολύ πιο έντονοι από όσο περίμενε.

Δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor 2024

Τα σημάδια στα πόδια της Μαρίας Αντωνά μετά το Survivor

Το γεγονός ότι η Μαρία Αντωνά ξεπέρασε τον εαυτό της στο Survivor μπορεί να αποτυπωθεί πλήρως από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε το Σάββατο 16/3 στο instagram με τα σημάδια στα πόδια της.

Μαρία Αντωνά - Survivor - Σημάδια πόδια

Η πρώτη της συνέντευξη μετά το παιχνίδι

Η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivorκαι παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου στις 10/3/24.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις έφτασα στην Ελλάδα, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, σαν να μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει ολοκληρωθεί για μένα σαν εμπειρία. Δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου αγωνιστικά στη δοκιμασία.

Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για την εικόνα της, γιατί δεν ισχύει. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμπτωματικό αυτό να αναφέρεται και από παίκτες της κόκκινης ομάδας και μετά να λένε το ίδιο στο συμβούλιο και από την μπλε ομάδα. Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για το πώς μπορεί να σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν», είπε αρχικά.

«Με τη Χρύσα έχω εξαιρετικές σχέσεις. Εγώ αυτό που ανέφερα είναι ότι είδα μια έντονη υποστήριξη και ενδιαφέρον του Φάνη για την παραμονή της Χρύσας. Φαντάσου ότι και κάποια στιγμή, off the record, είχαν έρθει και σε μία σύγκρουση μαζί με τον Ντάνιελ για το αν θα μείνει η Χρύσα ή όχι στο παιχνίδι. Δεν άφησα κάποιο σeξουαλικό ή ερωτiκό υπονοούμενο. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτό που είπα και μάλιστα το σύγκρινα με την σχέση μου με τον Νίκο Γκάνο», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Για τα σχόλια του φαρμακοποιού, δήλωσε: «Μου τα μετέφεραν αυτά οι νέοι παίκτες. Είναι μια δική μου στιγμή και δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου και για το παιχνίδι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να σε βλέπει όμορφο ή άσχημο. Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι είτε είναι βαμμένοι είτε είναι αμακιγιάριστοι είτε είναι λεπτοί είτε λίγο πιο “γεμάτοι”».

Όσον αφορά στον μέλλοντα σύζυγό της, σημείωσε: «Ο Άρης ήταν κρυμμένος μέσα στο αεροδρόμιο. Ένιωσα πολύ ωραία, αλλά τον αγκάλιασα όπως τους παίκτες μετά τον αγώνα και μου λέει “τι είναι αυτό τώρα;”. Νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.