Έγινε γνωστή η δυσάρεστη αλήθεια για τον Νότη Σφακιανάκη: “Δε θα εμφανιστεί ξανά…”

March 29, 2024


Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος το πρωί της Πέμπτη μίλησε για τον θείο του και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην πίστα.Διαβάστε επίσης: Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Μενεγάκη: «Ένιωσα ντροπή με τον Νότη Σφακιανάκη όταν…» (video)Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης διέψευσε τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον λαϊκό τραγουδιστή να έχει ετοιμάσει τραγούδια, όπως και την επιστροφή…

... του στις πίστες και τις δισκογραφικές.Ο ίδιος τόνισε ότι συναντά τον θείο του συχνά και ανάμεσα σε όσα αποκάλεσε ψέματα, ήταν και το ατύχημα που ειπώθηκε πριν από μερικές μέρες πως είχε ο Νότης Σφακιανάκης και νοσηλεύτηκε.Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε στο «Πρωινό»...

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος το πρωί της Πέμπτη μίλησε για τον θείο του και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην πίστα.

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Μενεγάκη: «Ένιωσα ντροπή με τον Νότη Σφακιανάκη όταν…» (video)

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης διέψευσε τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον λαϊκό τραγουδιστή να έχει ετοιμάσει τραγούδια, όπως και την επιστροφή του στις πίστες και τις δισκογραφικές.
Ο ίδιος τόνισε ότι συναντά τον θείο του συχνά και ανάμεσα σε όσα αποκάλεσε ψέματα, ήταν και το ατύχημα που ειπώθηκε πριν από μερικές μέρες πως είχε ο Νότης Σφακιανάκης και νοσηλεύτηκε.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε στο «Πρωινό» ότι: «Μιλάω με το θείο μου τακτικά πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό τουλάχιστον στα μισά σχέδια του δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει σχέδια τέτοια. Είναι ψέμα το ‘χει γράψει τραγούδια στην καραντίνα. Δεν γράφει καταρχήν τραγούδια ο θείος, του τα γράφουνε ακόμη και στην αποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνει τα τραγούδια να του δώσω το τραγούδι για να τα ακούσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.