Survivor 2024 trailer 29/04: «Έκανα έγκλημα, πρέπει να με σταυρώσετε» – Σε έξαλλη κατάσταση ο Φάνης Μπολέτσης, το ανακοινώνει λίγο αργότερα ο Γιώργος …

April 29, 2024


Survivor 2024 trailer 29/04: Ένα πρόσωπο έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Survivor, με τον Φάνη Μπολέτση να συγκεντρώνει τα «πυρά» συμπαικτών και αντιπάλων, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση για τον τρόπο, με τον οποίο του έχουν επιτεθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τα παράπονά του για την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη.Ο ίδιος έχει βρεθεί σε ένταση με αρκετούς και πρώτη την Ασημίνα Χατζ…

...ηανδρέου, η οποία τον έχει στήσει στον τοίχο, όπως και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, που θεωρεί πως ο Φάνης επιχειρεί να θυματοποιηθεί μόνος του απέναντι στους υπόλοιπους, με τον Μπολέτση από την πλευρά του να υπερασπίζεται τον εαυτό του, λέγοντας πως μάλλον είναι... έγκλημα που...

Survivor 2024 trailer 29/04: Ένα πρόσωπο έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Survivor, με τον Φάνη Μπολέτση να συγκεντρώνει τα «πυρά» συμπαικτών και αντιπάλων, ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση για τον τρόπο, με τον οποίο του έχουν επιτεθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τα παράπονά του για την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη.

Ο ίδιος έχει βρεθεί σε ένταση με αρκετούς και πρώτη την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον έχει στήσει στον τοίχο, όπως και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, που θεωρεί πως ο Φάνης επιχειρεί να θυματοποιηθεί μόνος του απέναντι στους υπόλοιπους, με τον Μπολέτση από την πλευρά του να υπερασπίζεται τον εαυτό του, λέγοντας πως μάλλον είναι… έγκλημα που λέει τη γνώμη του.

Survivor 2024 trailer 29/04: Τεράστια «μάχη» στην ασυλία μετά τις «βολές» στον Φάνη και ο νέος υποψήφιος

Οι δύο ομάδες, λίγο αργότερα, παίρνουν θέση στο στίβο μάχης, δίνοντας τα πάντα για να καταφέρουν κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Βλέπουμε, δε, ακόμη και παίκτες να… βουτάνε στα όχι και τόσο καθαρά νερά σε ένα μουντό σκηνικό, παλεύοντας έστω και για έναν πόντο, που μπορεί να είναι καθοριστικός.

Στο τέλος, άπαντες συνέρχονται στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα ψηφιστεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και θα παλέψει λίγες μέρες αργότερα για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης, με το Μάιο να έρχεται και το… Άλσος Βεΐκου να πλησιάζει.

Δείτε το trailer:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.