Η στιγμή της σύλληψης του τράπερ: «Μη μ’ ακουμπάς ρε, δείτε πόσο μάγκες είναι!» και το πλήθος τον αποθέωνε (video)

May 13, 2024


Ένας νεαρός τράπερ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (11/5) στην Κηφισιά και κατηγορείται για απείθεια έναντι των Αρχών.Ωστόσο, σε βίντεο του n.press.gr, φαίνεται η στιγμή της σύλληψης του 20χρονου αλλά και το πλήθος των νεαρών που έχουν μαζευτεί και αποθεώνουν τον τράπερ, ενώ αποδοκιμάζουν τον αστυνομικό. Μάλιστα ο τράπερ εμφανώς νευριασμένος, φώναζε στον αστυνομικό, ενώ απευθυνόταν και στο πλήθος …

...ιασμένος, φώναζε στον αστυνομικό, ενώ απευθυνόταν και στο πλήθος λέγοντας «δείτε πόσο μάγκες είναι!», εννοώντας τους αστυνομικούς.Συγκεκριμένα ο 20χρονος τράπερ έλεγε: «Δείτε πόσο μάγκες είναι! Είναι μάγκες ρε! Τα παιδιά του χαίρονται. Φωνάξτε ρε, έλα! Φωνάξτε. Έτσι ρε, έτσι!...

Ο τράπερ έξαλλος μιλούσε τόσο στο πλήθος όσο και στον αστυνομικό.

Ένας νεαρός τράπερ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (11/5) στην Κηφισιά και κατηγορείται για απείθεια έναντι των Αρχών.

Ωστόσο, σε βίντεο του n.press.gr, φαίνεται η στιγμή της σύλληψης του 20χρονου αλλά και το πλήθος των νεαρών που έχουν μαζευτεί και αποθεώνουν τον τράπερ, ενώ αποδοκιμάζουν τον αστυνομικό.

Μάλιστα ο τράπερ εμφανώς νευριασμένος, φώναζε στον αστυνομικό, ενώ απευθυνόταν και στο πλήθος λέγοντας «δείτε πόσο μάγκες είναι!», εννοώντας τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος τράπερ έλεγε: «Δείτε πόσο μάγκες είναι! Είναι μάγκες ρε! Τα παιδιά του χαίρονται. Φωνάξτε ρε, έλα! Φωνάξτε. Έτσι ρε, έτσι! Έτσι ρε».

Στην συνέχεια κοιτώντας τον αστυνομικό φώναζε: «Έλα τι; Τι; Είσαι χαρούμενος; Έλα! Να ο κόσμος. Πάμε, ρε, πάμε. Έτσι, γιατί πήγα για καφέ και περνούσα κι έβγαλα φωτογραφία με φαν μου. Γι’ αυτό πάω στο τμήμα. Γι’ αυτό. Μπράβο. Μη μ’ ακουμπάς! Μη μ’ ακουμπάς λέω, έλα!».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.