Με αυτή τη σπαζοκεφαλιά θα κολλήσεις άσχημα! Μπορείς να μετατρέψεις τον σταυρό σε τετράγωνο μετακινώντας μόνο 1 σπίρτο;

May 16, 2021


Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να «σπάζουν τα κεφάλια τους» με τους φίλους του για να λύσουν κάποιο γρίφο ή ένα παζλ. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, δείτε την φωτογραφία παραπάνω.Η φωτογραφία δε…Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να «σπάζουν τα κεφάλια τους» με τους φίλους του για να λύσουν κάποιο γρίφο ή ένα παζλ. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, δείτε την φωτογραφία παραπάνω.

Η φωτογραφία δείχνει τέσσερα σπίρτα με τη μορφή ενός σταυρού και το παζλ ρωτά αν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τετράγωνο με τη μετακίνηση μόνο ενός. Προφανώς, εννέα στους δέκα ενήλικες δεν μπορούν να λύσουν αυτό το παζλ.

Αν συγκεντρωθείτε, θα βρείτε την απάντηση, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι τέσσερα σπίρτα που ήδη τα έχετε.

Η απάντηση είναι τόσο απλή που θα σας αναστατώσει!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στο επάνω μέρος και θα αποκαλύψετε το μυστικό.

Και στη μέση των σπίρτων είναι ένα μικρό τετράγωνο. Μιλάμε για μια απλή λύση!

Πολλές φορές, οι ενήλικες προσπαθούν πολύ σκληρά για να λύσουν ένα πρόβλημα και αντί να σκεφτούν απλές λύσεις, καταλήγουν σε συμπεράσματα και υποθέτουν ότι η απάντηση μπορεί να βρεθεί μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές. Και τότε συνειδητοποιούν ότι η απάντηση ήταν ακριβώς μπροστά τους. Αυτό μπορεί να ισχύει για τόσες πολλές περιπτώσεις στη ζωή. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να είμαστε σε μια εγρήγορση για τα πάντα στη ζωή μας και παραλείπουμε τα απλά πράγματα.

Τα παιδιά είναι τόσο χαρούμενα επειδή είναι αθώα και εξακολουθούν να εκπλήσσονται από μικρά πράγματα, όπως η σκιά τους που τους ακολουθεί ή όταν βλέπουν ένα ουράνιο τόξο στον ουρανό. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ απλή αν της αφιερώσετε χρόνο και χρησιμοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας!

Εάν θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί αυτό το τέχνασμα, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο εδώ.


Κουίζ σπαζοκεφαλιά: Σ’ αυτή τη φωτογραφία υπάρχει μια γυναίκα που το 99% των αναγνωστών αδυνατεί να βρει!

To Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζει σπαζοκεφαλιές που κυριολεκτικά αδυνατείτε να βρείτε! Οι γρίφοι και οφθαλμαπάτες πάντα προσέλκυαν την προσοχή των ανθρώπων.

Για να λύσουμε τους πιο συνηθισμένους γρίφους, πρέπει να απευθυνθούμε στη φαντασία και όχι στη λογική, γι’ αυτό και είναι μια καλή άσκηση για το μυαλό των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχει ένα πρόσωπο γυναίκας που ελάχιστοι βρίσκουν πριν δουν τη σωστή απάντηση. Δοκίμασε τα… μάτια και το μυαλό σου!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτόν τον γρίφο: Η φωτογραφία που έχει “διχάσει” το διαδίκτυο: Το 99% δεν μπορεί να βρει το λάθος με τίποτα

Αυτή εδώ είναι η φωτογραφία. Μπορείς να βρεις το πρόσωπο της γυναίκας;

 Σ' αυτή τη φωτογραφία υπάρχει μια γυναίκα που το 99% των αναγνωστών αδυνατεί να βρει!

Δες τη λύση στην επόμενη φωτογραφία.

Φωτογραφία κουίζ

Μόνο ένας στους χίλιους ανθρώπους μπόρεσε να λύσει αυτόν τον μαθηματικό γρίφο. Εσύ τολμάς να προσπαθήσεις;

Αυτός ο γρίφος μπορεί να μοιάζει με τις εξισώσεις που λύνατε στο σχολείο, αλλά δεν είναι τόσο απλός. Αυτός εδώ απαιτεί έναν ασυνήθιστο τρόπο σκέψης. Επίσης, υπάρχουν δύο πιθανές λύσεις.

Σας προκαλούμε να βρείτε τουλάχιστον μία από τις δύο λύσεις!

Καθίστε στην καρέκλα σας, πάρτε ένα μολύβι και χαρτί και ξεκινήστε – πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε. Η λύση που θα βρείτε είτε θα σας ικανοποιήσει είτε θα σας μπερδέψει.

Είστε έτοιμοι να δείτε τις δύο πιθανές λύσεις;

Κάντε ακόμα: Tο 97% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει

Μόνο ένας στους χίλιους ανθρώπους μπόρεσε να λύσει αυτόν τον μαθηματικό γρίφο

Λύση 1:

Για να βγάλουμε το άθροισμα της κάθε εξίσωσης, προσθέτουμε το άθροισμα της προηγούμενης:
1 + 4 = 5
5 + 2 + 5 = 12
12 + 3 + 6 = 21
21 + 8 + 11 = 40

Έτσι, η σωστή απάντηση είναι 40.

Λύση 2:

Χρησιμοποιούμε τον τύπο: α + β = α + α(β).
1 + (4 * 1) = 5
2 + (5 * 2) = 12
3 + (6 * 3) = 21
8 + (8 * 11) = 96

Έτσι, η σωστή απάντηση είναι 96.

Οι περισσότεροι βρίσκουν την δεύτερη λύση. Εσείς πώς το λύσατε;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.