Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η απουσία-«μυστήριο» από τη Super Κατερίνα και η συγκινητική αλήθεια

June 12, 2026


Ανησυχία αλλά και πολλά ερωτήματα προκάλεσε η απουσία του Στέφανου Κωνσταντινίδη από το πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» σήμερα το πρωί (12/6).Οι τηλεθεατές που έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν καθημερινά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, παρατήρησαν αμέσως πως η θέση του στο πλατό ήταν άδεια, με την παρουσιάστρια να δίνει on air μια πρώτη εξήγηση χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες…

Ανησυχία αλλά και πολλά ερωτήματα προκάλεσε η απουσία του Στέφανου Κωνσταντινίδη από το πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» σήμερα το πρωί (12/6).

Οι τηλεθεατές που έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν καθημερινά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, παρατήρησαν αμέσως πως η θέση του στο πλατό ήταν άδεια, με την παρουσιάστρια να δίνει on air μια πρώτη εξήγηση χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες.

«Είναι για κάτι πολύ όμορφο και χαρούμενο για την οικογένειά του», αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου, αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη.

Το βίντεο που αποκάλυψε όλη την αλήθεια

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε την απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως απουσίαζε από την εκπομπή για έναν πολύ προσωπικό και σημαντικό λόγο: την αποφοίτηση των παιδιών του από το σχολείο.

Η κόρη του Κάλλια και ο γιος του Αντώνης ολοκλήρωσαν τη φετινή σχολική χρονιά και ο περήφανος πατέρας δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Στο βίντεο που ανέβασε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έδειξε στιγμές από τη σχολική γιορτή, αποτυπώνοντας τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά της οικογένειάς του λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα παιδιά του

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα βαθιά συναισθηματικό μήνυμα που συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Αποχαιρετούμε τη φετινή χρονιά με τα Ηλιοτρόπια του Βαν Γκογκ που δε μαραίνονται ποτέ, μόνο ανθίζουν. Πόσες γνώσεις, πόσα συναισθήματα, χαρές και λύπες, πόσα χαμόγελα, προσπάθεια, κούραση, επιβράβευση, νέοι στόχοι, «συννεφιασμένες» σκέψεις και μετά «ηλιόλουστες»… Πώς πέρασε κι αυτή η σχολική χρονιά… Αυτά τα χρόνια τα μαθητικά.. Και τώρα… ΔΙΑΚΟΠΕΣ».

Όπως ήταν φυσικό, κάτω από την ανάρτησή του έπεσαν βροχή τα σχόλια και οι ευχές, με πολλούς followers να μιλούν για έναν τρυφερό και αφοσιωμένο μπαμπά που βάζει πάντα πάνω απ’ όλα τα παιδιά του.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.