
Σε μία ειλικρινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής.Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν επιθυμούσε να διαλύσει την οικογένειά του, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη», εξηγώντας πως η ζωή πολλές φορ…
Σε μία ειλικρινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής.
Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν επιθυμούσε να διαλύσει την οικογένειά του, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη», εξηγώντας πως η ζωή πολλές φορές οδηγεί τους ανθρώπους σε αποφάσεις που δεν είχαν σχεδιάσει.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για την κόρη και το εγγόνι του, στις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, όταν –όπως είπε– οι αμοιβές έφταναν ακόμη και τις 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο, αλλά και στη μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό. Δεν παρέλειψε, επίσης, να μιλήσει για τον εμβληματικό ρόλο του στη σειρά «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς», ο οποίος, όπως παραδέχθηκε, τον σημάδεψε.
Η αποκάλυψη για τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους
Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Σμαράγδα Καρύδη δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.
Όπως εξήγησε, όλα έγιναν σχεδόν κατά λάθος, όταν βρισκόταν στο καμαρίνι του με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα.
«Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.
Από την άλλη, δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η αντίδραση της Σμαράγδας Καρύδη
Ο ηθοποιός αποκάλυψε και την αντίδραση της αγαπημένης του όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους.
«Η Σμαράγδα μου είπε: “Ε, είσαι χαζός”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα», είπε με χιούμορ.
Στη συνέχεια μίλησε με ιδιαίτερη τρυφερότητα για τη σύντροφό του, εξηγώντας τι είναι αυτό που κρατά τη σχέση τους δυνατή όλα αυτά τα χρόνια.
«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα», εξομολογήθηκε.
«Η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του, τονίζοντας πως σήμερα οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ.
«Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν το καθορίζεις εσύ.
Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό, τη βία και την εκδίκηση. Δεν μπορώ να φερθώ άσχημα σε ανθρώπους που αγαπώ», ανέφερε, περιγράφοντας τη φιλοσοφία του για τις ανθρώπινες σχέσεις.
Δείτε και αυτά