Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινητική στιγμή στη συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη, λίγες μέρες μετά τον παραμυθένιο γάμο με τη Νίκα!

July 10, 2025


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του γιου του, Αλεξάνδρα Νίκα (δείτε εδώ την μπομπονιέρα του γάμου τους), ωστόσο αμέσως μετά επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και συνέχισε τις live εμφανίσεις του και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Πριν από μερικές ώρες, μάλιστα, βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, όπου…

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του γιου του, Αλεξάνδρα Νίκα (δείτε εδώ την μπομπονιέρα του γάμου τους), ωστόσο αμέσως μετά επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και συνέχισε τις live εμφανίσεις του και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πριν από μερικές ώρες, μάλιστα, βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, όπου τραγούδησε στο ανοιχτό θέατρο Harbiye Cemil Topuzlu συγκεκριμένα. Εκεί περίπου 4.000 άνθρωποι χόρευαν όρθιοι και κουνούσαν τα μαντήλια τους, με τον τραγουδιστή να συγκινείται από την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου.

Τα κλάματα του Κωνσταντίνου Αργυρού σε συναυλία στην Κωνσταντινούπολη

Κάποια στιγμή, δεν άντεξε και «λύγισε». Κοιτούσε τον κόσμο που τον χειροκροτούσε και ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή. Δημοσίευσε και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που έζησε.

Έγκυος ξανά η σύζυγός του;

Μια ημέρα μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα έχουν ακόμη έναν λόγο να χαμογελούν, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα στο tanea.gr, το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του. Η είδηση ήρθε να συμπληρώσει τη χαρά από τον λαμπερό τους γάμο, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Ιουλίου σε πολυτελές θέρετρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, που είναι ήδη γονείς ενός αγοριού 8 μηνών, του μικρού Βασίλη, φαίνεται πως ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, με την Αλεξάνδρα Νίκα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Grand Rerost Lagonisi παρουσία στενών φίλων και συγγενών, με κουμπάρους τη Μαριάννα Λάτση και τον επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτο, ενώ η δεξίωση δόθηκε στην οικία Νίκα στο Μαύρο Λιθάρι – δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την δεξίωση.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.