Το βράδυ της Πέμπτης 11/7 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, κι όπως πολλοί ανέφεραν το χειρότερο τέλος το είχε η “Δεσποινιώ” που βιάστηκε, έγινε πόρνη, κόλλησε σύφιλη και κατέληξε να κοιμάται με τις φρικτές αυτές αναμνήσεις στο κρεβάτι του βιαστή της… Η Ασημένια Βουλιώτη με δύναμη ψυχής κατάφερε να ενσαρκώσει ανατριχιαστικά καλά …
Το βράδυ της Πέμπτης 11/7 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, κι όπως πολλοί ανέφεραν το χειρότερο τέλος το είχε η “Δεσποινιώ” που βιάστηκε, έγινε πόρνη, κόλλησε σύφιλη και κατέληξε να κοιμάται με τις φρικτές αυτές αναμνήσεις στο κρεβάτι του βιαστή της… Η Ασημένια Βουλιώτη με δύναμη ψυχής κατάφερε να ενσαρκώσει ανατριχιαστικά καλά τον ρόλο της Δεσποινιώς.
Η ζωή της Δεσποινιώς δεν ήταν ιδανική, η ζωή της Ασημένιας όμως;
«Από μικρή είχα την τάση να πηγαίνω όπου υπάρχει μουσική. Μου άρεσε να τραγουδάω και να βλέπω ταινίες ακόμη και αν δεν καταλάβαινα τι έβλεπα πολλές φορές. Όταν βαριόμουν έβρισκα διασκεδαστικούς τρόπους να περνάει ο χρόνος και έβαζα συνθήκες στο μυαλό μου παίζοντας πως είμαι κάποια άλλη. Δεν ήξερα εξαρχής ότι θα γίνω ηθοποιός. Προοριζόμουν για άλλου είδους σπουδές. Όταν συνειδητοποίησα ότι το επάγγελμά μου θα είναι σύντροφος σε όλη τη ζωή μου είπα: «Κάτσε, πρέπει να κάνω κάτι που γουστάρω»! Ενστικτωδώς σκέφτηκα: ηθοποιός»
Η πρόταση για τις «Ψυχοκόρες» πώς προέκυψε;
«Με κάλεσε για κάστινγκ η Σοφία Δημοπούλου. Μελέτησα τις σκηνές καθώς και πληροφορίες για το κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο της δεκαετίας του ’50 που μου έστειλαν. Από τις λίγες σελίδες σεναρίου που πρωτοδιάβασα κατάλαβα πως πρόκειται για μια αξιοπρεπή δουλειά που με ενδιέφερε να συμμετέχω. Πέρασα τέσσερις οντισιόν και τελικά επιλέχθηκα για το ρόλο της «Δεσποινιώς»»
Στην κανονική σου ζωή, βάσει του χαρακτήρα σου, ποια από τις 4 αδερφές πιστεύεις ότι θα ήσουν;
Πρόκειται για τέσσερα κορίτσια μιας άλλης εποχής, πολύ μακριά από την γενιά μου. Σκέψου πως αυτές οι κοπέλες είναι αγράμματες. Από τα βασικά τους χαρακτηριστικά ωστόσο νιώθω πιο κοντά στον ενθουσιασμό της «Δεσποινιώς» και την επαναστατικότητα της «Βασιλικής».
Δείτε και αυτά