Χαρά Παππά: Ρομαντική απόδραση στη Σέριφο στην αγκαλιά του Στέφανου Τσαγκαράκη

July 14, 2025


Λιώνουν από έρωτα η Χαρά Παππά και ο Στέφανος Τσαγκαράκης, και δεν το κρύβουν στα στιγμιότυπα που μοιράζονται μέσα από τα προσωπικά τους social media.Το ζευγάρι, που μετρά ήδη τρία χρόνια σχέσης, απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σέριφο, μακριά από τη ρουτίνα της Αθήνας. Δείτε επίσης: Αντέδρασε η Χαρά Παππά όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη: «Είναι τουλάχιστον χαζό…»Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε το…

Λιώνουν από έρωτα η Χαρά Παππά και ο Στέφανος Τσαγκαράκης, και δεν το κρύβουν στα στιγμιότυπα που μοιράζονται μέσα από τα προσωπικά τους social media.

Το ζευγάρι, που μετρά ήδη τρία χρόνια σχέσης, απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σέριφο, μακριά από τη ρουτίνα της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Αντέδρασε η Χαρά Παππά όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη: «Είναι τουλάχιστον χαζό…»

Η Χαρά Παππά στην αγκαλιά του Στέφανου Τσαγκαράκη

Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στον λογαριασμό της, φαίνεται να κάθεται τρυφερά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τον Στέφανο να τη φιλά και εκείνη να χαμογελά ευτυχισμένη.

Η σχέση τους ξεκίνησε με προξενιό από τη μητέρα του Στέφανου Τσαγκαράκη, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στην εκπομπή Breakfast@Star, ενώ συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή. «Η συγκατοίκηση είναι άψογη. Αν το νιώθεις και το πιστεύεις, δεν υπάρχει λόγος να το αργείς γιατί στη συγκατοίκηση μαθαίνεις κάποιον. Χτύπα ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η Χαρά Παππά, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Στέφανου Τσαγκαράκη, γιου του γνωστού αντικέρ Γιώργου Τσαγκαράκη. Οι δυο τους δεν αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις, αν και κρατούν σε γενικές γραμμές τη σχέση τους μακριά από την υπερβολική έκθεση.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια νύξη για γάμο ή απόκτηση παιδιού, όμως όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο Στέφανος Τσαγκαράκης, «αν είναι να γίνει το επόμενο βήμα, θα είναι έκπληξη». Μέχρι τότε, οι δυο τους συνεχίζουν να μοιράζονται ρομαντικές στιγμές κάτω από τον καuτό ήλιο των Κυκλάδων.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.