Απώλεια για τον “Κοιμώμενο Πρίγκιπα” στη Σαουδική Αραβία: Έφυγε στα 36 του, μετά από 20 χρόνια σε κώμα!

July 20, 2025


Σε ηλικία 36 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας Αλ-Ουαλίντ μπιν Χαλίντ Αλ-Σαούντ, γνωστός ως ο «κοιμώμενος πρίγκιπας», μετά από σχεδόν 20 χρόνια σε κώμα.Ο πρίγκιπας είχε τραυματιστεί σοβαρά το 2005, όταν ήταν μόλις 15 ετών, σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Λονδίνο που του προκάλεσε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εσωτερική αιμορραγία… διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr.

Σε ηλικία 36 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας Αλ-Ουαλίντ μπιν Χαλίντ Αλ-Σαούντ, γνωστός ως ο «κοιμώμενος πρίγκιπας», μετά από σχεδόν 20 χρόνια σε κώμα.

Ο πρίγκιπας είχε τραυματιστεί σοβαρά το 2005, όταν ήταν μόλις 15 ετών, σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Λονδίνο που του προκάλεσε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εσωτερική αιμορραγία… διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.