Δίαιτα του πολεμιστή: Η διατροφή των αρχαίων πολεμιστών για άμεση απώλεια βάρους και εντυπωσιακά αποτελέσματα

August 1, 2020


Δίαιτα του πολεμιστή: Η διαλειμματική νηστεία αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αδυνατίσματος. Αυτό, διότι μπορεί κάποιος κάλλιστα να την χαρακτηρίσει από τις κορυφαίες τάσεις αδυνατίσματος….Δίαιτα του πολεμιστή: Η διαλειμματική νηστεία αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους αδυνατίσματος. Αυτό, διότι μπορεί κάποιος κάλλιστα να την χαρακτηρίσει από τις κορυφαίες τάσεις αδυνατίσματος. Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επειδή, έχει να κάνει με ένα σύνολο προγραμμάτων.

Δίαιτα του πολεμιστή – Συμβουλές ομορφιάς: Οι προϋποθέσεις των προγραμμάτων της διαλειμματικής νηστείας

Όλα τα προγράμματα προϋποθέτουν λήψη τροφής για μερικές ώρες ή ημέρες. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες προϋποθέσεις σχετίζονται με τη νηστεία για τις υπόλοιπες ημέρες. Η δίαιτα του πολεμιστή συνδυάζει αυτή την τάση με την (σ.σ. πιο κλασική) πρωτεϊνική διατροφή. Αν και άρχισε να γίνεται δημοφιλής τελευταία, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει από τις αρχές του 2000, όταν o πρώην στρατιωτικός Ori Hofmekler κατέγραψε το πρόγραμμα που κι ο ίδιος είχε ακολουθήσει στο βιβλίο The Warrior Diet.

Δίαιτα του πολεμιστή – Συμβουλές ομορφιάς:

Περιλαμβάνει μικρά γεύματα πρωτεΐνης (γαλακτοκομικά, αβγά κ.λπ) αλλά και φρούτων για 20 ώρες την ημέρα και μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα γεύματα για τις υπόλοιπες 4.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.