Ανθή Σαλαγκούδη: Γιόρτασε τα γενέθλια της με μίνι που “ζαλίζει”, πόσα κεράκια έσβησε & ποιος ήταν αγκαλιά της

September 17, 2024


Η Ανθή Σαλαγκούδη, η γνωστή δημοσιογράφος, γιόρτασε την είσοδό της στη δεκαετία των σαράντα με έναν ιδιαίτερο και τρυφερό τρόπο, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, τον φημισμένο φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.Ο Κουμιανός, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη και την αφοσίωσή του, φρόντισε να δημιουργήσει μία αξέχαστη έκπληξη για την αγαπημένη του. Παρόλο που η γιορτή ήταν μια προσωπική και …

Η Ανθή Σαλαγκούδη, η γνωστή δημοσιογράφος, γιόρτασε την είσοδό της στη δεκαετία των σαράντα με έναν ιδιαίτερο και τρυφερό τρόπο, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, τον φημισμένο φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Οι Εορτασμοί Σχεδιασμένοι από τον Κουμιανό

Ο Κουμιανός, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη και την αφοσίωσή του, φρόντισε να δημιουργήσει μία αξέχαστη έκπληξη για την αγαπημένη του. Παρόλο που η γιορτή ήταν μια προσωπική και ιδιωτική στιγμή, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο οι δυο τους, εκείνος επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια, επιλέγοντας μια εντυπωσιακή τούρτα για την περίσταση.

Επιπλέον, προκειμένου να προσθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά στη βραδιά, φρόντισε να συνδέσει μέσω Skype τους στενούς τους φίλους. Έτσι, κατάφερε να δώσει μια αίσθηση παρέας και ζεστασιάς, καθώς όλοι μαζί τραγούδησαν το παραδοσιακό τραγούδι των γενεθλίων, παρά τη φυσική απόσταση.

Η Ανθή, εμφανώς συγκινημένη από τη χειρονομία, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές χαρακτηριστικές στιγμές από τη σημαντική αυτή ημέρα. Στη λεζάντα των φωτογραφιών, η ίδια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της, κάνοντάς μας όλους κοινωνούς της μοναδικής αυτής εμπειρίας.

«Ωραία είναι τελικά τα #40. Ειδικά όταν έχεις ωραίους ανθρώπους δίπλα σου. Cheers στα επόμενα» δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Κοσμά Κουμιανού.

Δείτε τις φωτογραφίες των γενεθλίων της Ανθής Σαλαγκούδη:

Μάλιστα, η δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αναφέρει για τον αγαπημένο της: «Αγαπώ τη συνέπεια που έχει στα λόγια και στις πράξεις που τα ακολουθούν, το χιούμορ και την καλοσύνη του. Σίγουρα μέσα από αυτή τη σχέση έχει βελτιωθεί η φωτογένειά μου, όπως διαπιστώσατε κι εσείς!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.