Αγοραστός: «Να με ξαναψηφίσουν, φτάσαμε τη Θεσσαλία πρώτη στον κόσμο»

October 7, 2023


O νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός είναι αλήθεια πως ζητάει την επανεκλογή του και μάλιστα παραθέτει και τους λόγους γιατί πρέπει οι πολίτες του κάμπου να τον εμπιστευτούν ξανά, ανεπηρέαστος μάλλον από το γεγονός ότι η περιοχή καταστράφηκε δύο φορές μέσα σε δεκαπέντε μέρες.Στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (05/10) στον ΣΚΑΪ, ο Κ. Αγοραστός με περί…

«Το νερό ήταν τόσο πολύ, που οι επιστήμονες όλοι, σε όλο τον κόσμο είπαν ότι καμία υποδομή δεν θα μπορούσε να το αντέξει», είναι το βολικό συμπέρασμα του Κ. Αγοραστού για τις φονικές πλημμύρες

O νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός είναι αλήθεια πως ζητάει την επανεκλογή του και μάλιστα παραθέτει και τους λόγους γιατί πρέπει οι πολίτες του κάμπου να τον εμπιστευτούν ξανά, ανεπηρέαστος μάλλον από το γεγονός ότι η περιοχή καταστράφηκε δύο φορές μέσα σε δεκαπέντε μέρες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (05/10) στον ΣΚΑΪ, ο Κ. Αγοραστός με περίσσιο θράσος ξεκίνησε να λέει για το μεγάλο έργο που έχει κάνει στη Θεσσαλία τα τελευταία δώδεκα χρόνια, τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που αυτή τη στιγμή δεν έχουν σπίτι, ζουν μέσα στις λάσπες και το νερό με τις περιουσίες τους να παρασύρονται κάτω από τα ορμητικά νερά.

«Γιατί είμαστε εκείνοι που μπορούμε να πάμε από την αρχή τη Θεσσαλία. Γιατί είμαστε εκείνοι στα 13 χρόνια που μας εμπιστεύτηκαν αυτό που είπαμε το κάναμε, γιατί πήγαμε τη Θεσσαλία μπροστά για την υποδομές, υγεία, παιδεία, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Γιατί σταθήκαμε στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό. Φτάσαμε τη Θεσσαλία ψηλά,μπροστά, πρώτη στην Ευρώπη και τον κόσμο. Πήραμε βραβεία σε όλα τα επίπεδα, περιβάλλον σκουπίδια, green deal. Αλλά ταυτόρονα σταθήκαμε δίπλα στον άνθρωπο» είπε μεταξύ άλλων, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο όγκος του νερού ήταν τόσο μεγάλος που «καμία υποδομή δεν θα μπορούσε να τον αντέξει».

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Αγοραστό όλα αυτά τα «γιατί» είναι οι λόγοι που κάποιος πρέπει να τον ψηφίσει, ανεξάρτητα αν η φαντασιακή πρωτιά στην Ευρώπη του 2023 σημαίνει καταστροφή, πλημμύρες, ανυπολόγιστες ζημιές και ανθρώπους να ζουν κάτω από πρωτόγονες συνθήκες.

Μάλιστα έδωσε και την δική του «επιστημονική» εκδοχή για τις φονικές πλημμύρες «Το νερό ήταν τόσο πολύ, που οι επιστήμονες όλοι, σε όλο τον κόσμο είπαν ότι καμία υποδομή δεν θα μπορούσε να το αντέξει. Βεβαίως κάναμε και λάθη και παραλείψεις αλλά εδώ είμαστε να τα διορθώσουμε. Το νερό όμως ήταν πάρα πολύ».
Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.