Καίτη Γκραμμά: Το τρανς μοντέλο ρωτάει τον πατέρα του αν κέρναγε στο καφενείο όταν γεννήθηκε – Δείτε το βίντεο

November 1, 2024


Το μοντέλο Καίτη Γκραμμά μοιράζεται μια συγκινητική στιγμή με τον πατέρα της, αναδεικνύοντας την υποστήριξή του και τη δική της εμπειρία φυλομετάβασης και αποδοχής, παρά τα στερεότυπα και την κριτική που δέχεται για τη σeξουαλικότητά της. Στην πλατφόρμα του TikTok, η Γκραμμά δημοσίευσε ένα βίντεο, με αφορμή ορισμένα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει, προβάλλοντας την απροσδόκητη, ζεστή και αποδοτική …

Το μοντέλο Καίτη Γκραμμά μοιράζεται μια συγκινητική στιγμή με τον πατέρα της, αναδεικνύοντας την υποστήριξή του και τη δική της εμπειρία φυλομετάβασης και αποδοχής, παρά τα στερεότυπα και την κριτική που δέχεται για τη σeξουαλικότητά της. Στην πλατφόρμα του TikTok, η Γκραμμά δημοσίευσε ένα βίντεο, με αφορμή ορισμένα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει, προβάλλοντας την απροσδόκητη, ζεστή και αποδοτική στάση του πατέρα της.

Η Ερώτηση που Άγγιξε Καρδιές

Στο βίντεο, η Καίτη κάνει μια αθώα, αλλά βαθιά ερώτηση στον πατέρα της: αν κέρασε καφέδες στο καφενείο όταν γεννήθηκε, όπως ήταν παραδοσιακά το έθιμο για ευτυχή γεγονότα στις ελληνικές επαρχίες. Αυτή η ερώτηση είχε νόημα για εκείνη, καθώς συνδέεται με μια περίοδο που θα ήταν φορτισμένη με προσδοκίες και συμβολισμούς για τους γονείς της. Ο πατέρας της με χιούμορ και τρυφερότητα απαντά, ενισχύοντας τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια που φαίνεται να αισθάνεται για την κόρη του.

@katy_gramma ΦΕΛΑΚΙΑ! ️‍⚧️ #fy #fyp #trans #transgender #lovemyfamily ♬ πρωτότυπος ήχος – Katy Gramma


«Ρε μπαμπά, να σε ρωτήσω, τελικά κερνούσες καφέδες στο καφενείο, όταν γεννήθηκα;», του λέει, με εκείνον να απαντά αρχικά: «Ποιο καφενείο;»

«Ήσουν εκεί, όταν γεννήθηκα;», του λέει στη συνέχεια, με αυτόν να παραδέχεται: «Όχι, στη Σκύρο ήμουν, δεν μου έδινε άδεια ο διευθυντής».

Στη συνέχεια, τη ρώτησε: «Γιατί να κερνάω καφέδες; Μνημόσυνο είχαμε για να κερνάω καφέδες;». Τέλος, η Καίτη Γκραμμά τον ρωτάει αν θα μετάνιωνε σε τέτοια περίπτωση, λόγω της σeξουαλικότητάς της. «Αν κερνούσες καφέδες, θα το μετάνιωνες;», λέει, με τον πατέρα της να μην καταλαβαίνει την ερώτηση.

«Γιατί να το μετανιώσω;», της απαντά, με εκείνη να κλείνει το βίντεο χαμογελώντας. «Φελάκια», είπε το τρανς μοντέλο.
Σε παλιότερη συνέντευξη το τρανς μοντέλο είχε δηλώσει πως έχει χάσει πολλές δουλειές λόγω της ταυτότητάς της και επισήμανε ότι το σημαντικό είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο που να μην παίζει ρόλο αυτό.

Στα 20 της, ενώ ήταν στο τρίτο έτος της Νομικής, είπε στον πατέρα της ότι θα αφήσει τη σχολή και θα πάει στην Ιταλία για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και αυτός της είπε: «50 εκατομμύρια Ιταλοί δεν έχουν μοντέλα, εσένα περιμένουν να πας να γίνεις;». Με εκείνη να του ανταπαντά: «11 εκατ. Έλληνες δεν έχουν δικηγόρους, εμένα περιμένουν να πάω να γίνω;».


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.