Σάκης Αρσενίου: «Ο αδελφός μου έχει αυτισμό, ο οποίος προκλήθηκε από…» – Συγκίνηση με την εξομολόγηση του

November 6, 2024


Ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno, όπου μίλησε τόσο για το γάμο του (δείτε φωτογραφίες) και την απόκτηση του γιου του, όσο και για την οικογένεια του. Όπως εξομολογήθηκε, ο αδερφός του, έχει αυτισμό.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno, όπου μίλησε τόσο για το γάμο του (δείτε φωτογραφίες) και την απόκτηση του γιου του, όσο και για την οικογένεια του. Όπως εξομολογήθηκε, ο αδερφός του, έχει αυτισμό.

Η εξομολόγηση του Σάκη Αρσενίου που συγκινεί

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.