Αγγελική Νικολούλη: Συγκινητικά λόγια λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας της Διονυσίας – «Φίλοι μου, ζητώ την κατανόησή σας»

November 7, 2025


Με λόγια συγκίνησης η Αγγελική Νικολούλη μέσα από ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self…

Με λόγια συγκίνησης η Αγγελική Νικολούλη μέσα από ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, ενώ ευχαρίστησε όσους στάθηκαν διακριτικά στο πλευρό της μετά την απώλεια της μητέρας της, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου με νέες υποθέσεις και έρευνες.

«Φίλοι μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που σταθήκατε διακριτικά δίπλα μου αυτές τις δύσκολες μέρες. Η απώλεια της μητέρας μου άφησε ένα μεγάλο κενό, όμως η αγάπη και η στήριξη που δέχτηκα από τόσους ανθρώπους, γνωστούς και αγνώστους, έγιναν ένα απαλό φως μες στο σκοτάδι του πόνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.