Mε 5 λέξεις… τους έστειλε: Ρώτησαν μπροστά στις κάμερες, την Έλενα Παπαρίζου, για τον Τόνυ Μαυρίδη και απάντησε όπως έπρεπε

November 13, 2024


Για την διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη και τη μεζονέτα που είχαν αποκτήσει από κοινού στο παρελθόν, ρωτήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.Ειδικότερα, στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τις εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο, η Έλενα Παπαρίζου δέχτηκε σχετική ερώτηση, με αφορμή το ρεπορτάζ για το τέλος της διαμάχης.«Πάμε στην επόμενη ερώτηση παρακαλώ» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου …

Για την διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη και τη μεζονέτα που είχαν αποκτήσει από κοινού στο παρελθόν, ρωτήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Ειδικότερα, στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τις εμφανίσεις της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο, η Έλενα Παπαρίζου δέχτηκε σχετική ερώτηση, με αφορμή το ρεπορτάζ για το τέλος της διαμάχης.

«Πάμε στην επόμενη ερώτηση παρακαλώ» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και στην κάμερα του Happy Day.

Σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης οδηγούνται σε συμφωνία για το σπίτι στα νότια προάστια.

«Η διαφορά μας με την Έλενα Παπαρίζου βαίνει σε καλό δρόμο και απομένουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα για την οριστική επίλυσή της. Η σχέση μας έχει εξομαλυνθεί και όποια ένταση υπήρξε, αφορά στο παρελθόν. Οι δικηγόροι μας έχουν επικοινωνία μεταξύ τους και επεξεργάζονται τις τεχνικές λεπτομέρειες για την οριστική διευθέτηση της διαφοράς. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε άμεσα την τελική λύση» είχε δηλώσει ο Τόνυ Μαυρίδης.

Τρελαμένοι οι Έλληνες γιουροφάνς: Η Έλενα Παπαρίζου στον εθνικό τελικό της Eurovision – Την έχει βάλει «στο μάτι» η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αναμένεται να παρουσιάσει τον μεγάλο εθνικό τελικό της Eurovision κι όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί πλέον στην παρουσίαση του συγκεκριμένου μεγάλου event.

Μεγάλο κεφάλαιο στην ΕΡΤ αποτελεί το event του εθνικού τελικού της Eurovision αλλά και παράλληλα η παρουσίασή του με την ΕΡΤ να ρίχνει στο τραπέζι ένα δίδυμο φωτιά.

Eurovision: Το δίδυμο-φωτιά που σκέφτεται η ΕΡΤ για να παρουσιάσει τον εθνικό τελικό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.