Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας

November 16, 2019


Η μύτη μας λέει πολλά για το χαρακτήρα μας. Σας φαίνεται λίγο παράξενο, αλλά στην πραγματικότητα ισχύει!Αυτό το υποστηρίζει και ο καθηγητής Abraham Tamir από το Πανεπιστήμιο Ben-Gurion της Negev στο Ι…Η μύτη μας λέει πολλά για το χαρακτήρα μας. Σας φαίνεται λίγο παράξενο, αλλά στην πραγματικότητα ισχύει!Αυτό το υποστηρίζει και ο καθηγητής Abraham Tamir από το Πανεπιστήμιο Ben-Gurion της Negev στο Ισραήλ. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του έχουν εκδοθεί στο Journal of Craniofacial Surgery.

Εδώ θα σας δείξουμε τους 8 διαφορετικούς τύπους από μύτες και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε τύπου:

Η μύτη Nubian Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 1

Η μύτη αυτή διακρίνεται κυρίως από το μήκος της. Η γέφυρα είναι σχεδόν ευθεία, ενώ το πλατύ μέρος της μύτης δείχνει προς τα κάτω.

Οι άνθρωποι με αυτήν την μύτη είναι συνήθως περίεργοι, αισιόδοξοι και προσπαθούν να διευκολύνουν τους άλλους. Είναι συνήθως αρεστοί και ψάχνουν λύσεις για κάθε πρόβλημα.

Η ελληνική μύτη Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 2

Το όνομά της προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά γλυπτά. Τα πιο πολλά είχαν αυτή τη συγκεκριμένη μύτη. Έχει μικρό μήκος και είναι ευθεία. Όσοι έχουν τέτοια μύτη φαίνεται να θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι πιστοί και πρακτικοί. Τους είναι δύσκολο να μιλάν ανοιχτά για αυτό που νιώθουν και θεωρούνται απόμακροι.

Η μύτη γάντζος Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 3

Πολλοί τη συγκρίνουν με ράμφος πουλιού. Είναι λυγισμένη από τη βάση της μύτης μέχρι την άκρη της. Όσοι έχουν τέτοια μύτη θεωρούνται δημιουργικοί και πως θυσιάζονται για τους άλλους. Υπερασπίζονται τα πιστεύω τους και δεν φοβούνται να ρισκάρουν για να καταφέρουν τους στόχους τους.

Η τοξωτή μύτη Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 4

Όπως και στη μύτη-γάντζο, η μύτη αυτή είναι λυγισμένη από το ρινικό κόκαλο μέχρι την άκρη της. Όσοι έχουν τέτοια μύτη θεωρούνται πιο αποφασισμένοι. Είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τη δουλειά τους και είναι πολύ οργανωτικοί.

Η μύτη-κουμπί Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 5

Η μύτη αυτή είναι πολύ κοντή και φαίνεται πολύ ντελικάτη. Είναι η πιο δημοφιλής μύτη και όσοι την έχουν θεωρούνται αυθόρμητοι στις αποφάσεις τους, κάτι που συχνά ενοχλεί τους άλλους. Είναι ισχυρογνώμονες και προτιμούν τη δουλειά. Συνήθως καταφέρνουν ότι θέλουν.

Η ίσια μύτη Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 6

Είναι η πιο συνηθισμένη μύτη στην Ασία. Είναι ευθεία και λίγο πιο επίπεδη από τις άλλες. Τα ρουθούνια είναι μεγάλα και η άκρη της στρογγυλή. Όσοι έχουν τέτοια μύτη θεωρούνται άνθρωποι με δυνατό χαρακτήρα, έντονο ταμπεραμέντο και πολύ πάθος. Αν και εξαντλείται εύκολα η υπομονή τους και εκνευρίζονται με το παραμικρό.

Η κοίλη μύτη Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 7

Αυτή η μύτη έχει μία μικρή καμπύλη στο ρινικό κόκαλο. Άνθρωποι με τέτοια μύτη είναι συνήθως γενναιόδωροι και έτοιμοι να βοηθήσουν τους άλλους που έχουν προβλήματα. Λόγω της ευαίσθητης πλευράς τους, οι άνθρωποι αυτοί προσβάλλονται εύκολα.

Η κυρτή μύτη Τι αποκαλύπτει το Σχήμα της Μύτης σας για το Χαρακτήρα σας - Εικόνα 8

Ακόμα και αν το όνομα δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, σημαίνει χαρακτήρα με πολύ αγάπη. Η γέφυρα ξεχωρίζει, ενώ η άκρη της είναι πολύ στρογγυλή. Όσοι έχουν τέτοια μύτη είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Ξέρουν να ακούν και είναι πολύ καλοί για φίλοι ή σύντροφοι. Θεωρούν πολύ σημαντικό το να είναι προσγειωμένοι.

 

Πηγή: true.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.