Σοκ: Νεκρός 48χρονος την ώρα που ράβδιζε ελιές στο χωράφι – Ειχε τον πιο τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία με το ελαιοραβδιστικό

November 19, 2024


Ένας 48χρονος εργάτης, με καταγωγή από την Αλβανία, στην Κέρκυρα, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε.Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας ήρθε σε επαφή με καλώδια υψηλής τάσης της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία, στην Παλαιοκαστρίτσα.Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο αδικοχαμένος άνδρας χρησιμοποιούσε ένα ηλεκτρονικό ελαιοραβδιστικό για την εργασία του και φέρε…

Ένας 48χρονος εργάτης, με καταγωγή από την Αλβανία, στην Κέρκυρα, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας ήρθε σε επαφή με καλώδια υψηλής τάσης της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία, στην Παλαιοκαστρίτσα.

Εργατικό ατύχημα ο θάνατος του 48χρονου εργάτη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο αδικοχαμένος άνδρας χρησιμοποιούσε ένα ηλεκτρονικό ελαιοραβδιστικό για την εργασία του και φέρεται να ακούμπησε κατά λάθος στα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση.

Ο 48χρονος εργάτης πέθανε ακαριαία

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που μετέβη στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατό του εργάτη, ο οποίος ήταν ακαριαίος.

Η υπόθεση διερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας, με τις Αρχές να εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.