Γυναίκα που επέβαινε σε πτήση που μόλις είχε προσγειωθεί άνοιξε την έξοδο κινδύνου και βγήκε στο φτερό. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Σιάτλ στις ΗΠΑ.Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, η γυναίκα που επέβαινε στο αεροσκάφος «αγχώθηκε» κατά τη διάρκεια της αποβίβασης, και άνοιξε την έξοδο κινδύνου πάνω από το φτερό, ενώ στη συνέχεια βγήκε στο…
Γυναίκα που επέβαινε σε πτήση που μόλις είχε προσγειωθεί άνοιξε την έξοδο κινδύνου και βγήκε στο φτερό. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Σιάτλ στις ΗΠΑ.
Ποιος ο λόγος που το έκανε αυτο;
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, η γυναίκα που επέβαινε στο αεροσκάφος «αγχώθηκε» κατά τη διάρκεια της αποβίβασης, και άνοιξε την έξοδο κινδύνου πάνω από το φτερό, ενώ στη συνέχεια βγήκε στο φτερό του αεροπλάνου.
Δείτε επίσης: Τέλος το τελευταίο μεγάλο νοσοκομείο στη Γάζα – Οι Ισραηλινοί συνέλαβαν και ανακρίνουν τον διευθυντή και πολλούς γιατρούς
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίοι βοήθησαν τη γυναίκα να κατέβει από το φτερό του αεροσκάφους στο έδαφος, με την επιβάτιδα να οδηγείται μετέπειτα σε νοσοκομείο για αξιολόγηση της ψυχολογικής της κατάστασης.
Μιλώντας στο Fox News εκπρόσωπος της Alaska Airlines επιβεβαίωσε το περιστατικό και δήλωσε ότι «το θέμα επιλύθηκε με ασφάλεια».
«Συνεργαζόμαστε με το πλήρωμά μας και τους αξιωματούχους του αεροδρομίου για να συγκεντρώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη. Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους μας για την άμεση ανταπόκρισή τους και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκάλεσε το περιστατικό στους πελάτες μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.
Δείτε και αυτά