Μεσολόγγι: «Ένας σκότωσε τον Μπάμπη» – Δεν φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή κι άλλων ατόμων

January 24, 2024


Μεσολόγγι: Ενώ η αστυνομία όλο αυτό το διάστημα διερευνούσε το ενδεχόμενο, βάσει στοιχείων, το έγκλημα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου να ήταν συμμετοχικό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι ένας ήταν αυτός που τον σκότωσε.Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι ερευνούν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού και την ολοκλήρωση της ια…

Μεσολόγγι: Ενώ η αστυνομία όλο αυτό το διάστημα διερευνούσε το ενδεχόμενο, βάσει στοιχείων, το έγκλημα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου να ήταν συμμετοχικό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι ένας ήταν αυτός που τον σκότωσε.

Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι ερευνούν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Οι Αρχές συμπληρώνουν σιγά σιγά τα κομμάτια στο παζλ των δραματικών γεγονότων, με τη βεντάλια των ερευνών να ανοίγει και να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη, τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου.

Στο «τραπέζι» μπαίνει η αρχαιοκαπηλία, το κυνήγι θησαυρού αλλά και η τοκογλυφία καθώς ο 50χρονος άρχισε να «μιλάει» και να δίνει σχετικές πληροφορίες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου του θύματος, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τις συνομιλίες που είχε με τον βασικό ύποπτο για την δολοφονία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega πάντως, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αναδείξει οποιαδήποτε εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία του 30χρονου, ενώ δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο όχημα πέρα από του κρεοπώλη.

Πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο το έγκλημα να ήταν συμμετοχικό, δηλαδή να εμπλέκονται σε αυτό περισσότεροι του ενός ατόμου.

Επιπλέον, ο Μπάμπης, όπως διαπιστώθηκε έχει δεχτεί μια σφαίρα ενώ από τις βαλλιστικές εξετάσεις δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ακόμα το βλήμα.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τετράδιο που σημείωνε τα ονόματα όσων του χρωστούσαν ο Μπάμπης. Όσον αφορά το θέμα των λιρών, εξετάζεται ακόμη από τις Αρχές, χωρίς να έχει διαπιστωθεί κάτι προς το παρόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.