
Δείτε την εικόνα από το βίντεο πως μπαίνει η Καρυστιανού στο Σύνταγμα! Με συνοδεία “συνεργατών” μπράβων είπαν κάποιοι. Με το που αντίκρισαν αυτή την εικόνα οι συγγενείς αντέδρασαν και δεν την άφησαν να μιλήσει.
Τι είπε η ίδια στο ΚΟΝΤΡΑΤο αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο Kontra. Η κυρία Καρυστιανού υποστήριξε ότι πήγε στο Σύνταγμα λέγοντας στην οργανωτική επιτροπή ότι θέλει να εκφωνήσει ομιλία. …
Δείτε την εικόνα από το βίντεο πως μπαίνει η Καρυστιανού στο Σύνταγμα! Με συνοδεία “συνεργατών” μπράβων είπαν κάποιοι. Με το που αντίκρισαν αυτή την εικόνα οι συγγενείς αντέδρασαν και δεν την άφησαν να μιλήσει.
Τι είπε η ίδια στο ΚΟΝΤΡΑ
Το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο Kontra. Η κυρία Καρυστιανού υποστήριξε ότι πήγε στο Σύνταγμα λέγοντας στην οργανωτική επιτροπή ότι θέλει να εκφωνήσει ομιλία. Αλλά εκεί, στην πορεία των ομιλιών, διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε διάθεση από την πλευρά του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών όπου μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος να της δοθεί ο λόγος και έτσι αποχώρησε
«Είχα μιλήσει με τον Πάνο Ρούτσι, ήξερε ότι θα κατέβω να μιλήσω, μίλησα με αρκετούς συγγενείς, ήξεραν ότι είμαι εκεί και γνώριζαν την πρόθεσή μου. Για κάποιο λόγο όμως υπήρχε μία άρνηση», ανέφερε μιλώντας στο Kontrα.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε την έντονη λογομαχία με τον Ρούτσι που έφτασε μέχρι και τον τσακωμό.
Τέμπη: Μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα – Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα
«Είμαστε εδώ να συμπαρασταθούμε στους συγγενείς να φωνάξουμε ενάντια στην αθλιότητα. Ας φωνάξουμε φτάνει πια και ας παλέψουμε όλοι μαζί για έναν άλλο κόσμο. Τίποτα δεν ξεχάστηκε, κανένας δεν ξεχάστηκε. Η απαίτηση για φως και δικαιοσύνη δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Αντί για συμπαράσταση από την πολιτεία, μια αγκαλιά αλήθεια και δικαιοσύνης, βρήκαμε ένα κράτος απάνθρωπο. Αδιαφορία και συγκάλυψη κάνει το πένθος μας οργή. Σήμερα ζητάμε ένα μόνο πράγμα: Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει μέλλον και πατρίδα χωρίς Δικαιοσύνη. Ζητάμε να χυθεί άπλετο φως σε ένα έγκλημα που κόστισε τόσες ζωές. Βρισκόμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να ζούμε και να ταξιδεύουμε με ασφάλεια», δήλωσε κατά την ομιλία του ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Παύλος Ασλανίδης.
Διαβάστε επίσης
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 128 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις καθώς στην κατοχή τους εντοπίστηκαν καπνογόνα και ναυτική φωτοβολίδα.
Επιπρόσθετα, σε στοά στην οδό Ερμού εντοπίστηκε σακούλα με 7-8 μπουκάλια βενζίνης για κατασκευή μολότοφ ωστόσο δεν προέκυψε κάποια σύλληψη για τα ευρήματα.
Δείτε και αυτά


