Σπαράζει καρδιές ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα – «Το παιδί μου δεν φοβόταν να πεθάνει για την παρτίδα» (video)

March 27, 2024


Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 29χρονου πιλότου, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε την ζωή του από την συντριβή του phantom στις 30 Ιανουαρίου 2023, ανοιχτά της Ανδραβίδας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.Ο Κώστας Τουρούτσικας μίλησε στην εκπομπή T-live για την απώλεια του γιου του, λέγοντας πως «του άρεσε ιδιαίτερα να πετάει στην παρέλαση στην Αθήνα», ενώ σημείωσε πως «μου είχε πει ό…

...τι δεν φοβόταν να πεθάνει».«Ο δικός τους ουρανός εγγυάται την δική μας γη» είπε ο πατέρας του νεκρού πιλότου, σημειώνοντας ότι «ο πόνος είναι ίδιος με όλων των γονέων που χάνουν κάποιο παιδί. Δεν διαφέρει ο δικός μου ο πόνος. Απλά σε μένα, επειδή ο Μάριος θυσιάστηκε για την πατρίδα,...

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 29χρονου πιλότου, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε την ζωή του από την συντριβή του phantom στις 30 Ιανουαρίου 2023, ανοιχτά της Ανδραβίδας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Ο Κώστας Τουρούτσικας μίλησε στην εκπομπή T-live για την απώλεια του γιου του, λέγοντας πως «του άρεσε ιδιαίτερα να πετάει στην παρέλαση στην Αθήνα», ενώ σημείωσε πως «μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει».

«Ο δικός τους ουρανός εγγυάται την δική μας γη» είπε ο πατέρας του νεκρού πιλότου, σημειώνοντας ότι «ο πόνος είναι ίδιος με όλων των γονέων που χάνουν κάποιο παιδί. Δεν διαφέρει ο δικός μου ο πόνος. Απλά σε μένα, επειδή ο Μάριος θυσιάστηκε για την πατρίδα, υπάρχει κάποιο βάλσαμο στην πληγή. Δεν την επουλώνει την πληγή, απαλύνει λίγο τον πόνο, πατριωτικά μιλώντας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.