Άναυδη η Μέγκαν Μαρκλ: Τι είπε για καρκίνο Κέιτ Μίντλετον. Σήκωσε το τηλέφωνο ο Χάρι

March 27, 2024


Τι είπαν Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ όταν έμαθαν ότι η Κειτ Μίντλετον έχει καρκίνο;Με τις φήμες για το πού έχει καρκίνο η Κέιτ Μίντλετον να οργιάζουν, τα φώτα πέφτουν τώρα στην οικογένεια και τα παιδιά της.Σύμφωνα με πληροφορίες, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν ιδέα για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και έμειναν άναυδοι όταν το έμαθαν μέσα από τα ΜΜΕ.Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν προσωπικά με τον πρ…

...ίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσeξ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου μίλησαν ιδιωτικά με το ζευγάρι χθες το βράδυ.Δεν έχει γνωστό αν η επικοινωνία...

Τι είπαν Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ όταν έμαθαν ότι η Κειτ Μίντλετον έχει καρκίνο;

Με τις φήμες για το πού έχει καρκίνο η Κέιτ Μίντλετον να οργιάζουν, τα φώτα πέφτουν τώρα στην οικογένεια και τα παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν ιδέα για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και έμειναν άναυδοι όταν το έμαθαν μέσα από τα ΜΜΕ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν προσωπικά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσeξ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου μίλησαν ιδιωτικά με το ζευγάρι χθες το βράδυ.

Δεν έχει γνωστό αν η επικοινωνία που είχαν ήταν τηλεφωνική, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Χάρι και η Μέγκαν έμαθαν για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ την ίδια στιγμή που το έμαθε και ολόκληρος ο πλανήτης.

Επιπλέον, πηγές δήλωσαν στη New York Post ότι το ζευγάρι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την ασθένεια της Κέιτ.

Την επαφή μεταξύ των δύο αδελφών αποκάλυψε ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Chris Ship.

Ο Χάρι όταν η Κέιτ αρραβωνιάστηκε τον Γουίλιαμ πριν από 11 χρόνια είχε πει για εκείνη πως ήταν η «μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ».

Η Κέιτ Μίντλετον συνάντησε για τελευταία φορά τον Χάρι μετά τον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Την περασμένη εβδομάδα, το ρήγμα μεταξύ Γουίλιαμ και Χάρι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, καθώς τα αδέλφια έκαναν μονομαχικές εμφανίσεις σε εκδήλωση μνήμης για τη μητέρα τους πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τον Γουίλιαμ να αποχωρεί από την τελετή πριν ο Χάρι μιλήσει μέσω βιντεοκλήσης.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε τη διάγνωσή της σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα χθες, εξηγώντας ότι ο καρκίνος ανακαλύφθηκε μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της.

Διαβάστε πού έχει καρκίνο η Κέιτ Μίντλετον.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.