Αίσχος και αποτροπιασμός: Έδεσε σκυλάκι σε κολόνα γιατί έκανε την ανάγκη του στο γκαζόν του (video)

March 28, 2024


Με κτηνώδες τρόπο «τιμώρησε» ένας άνδρας από την Κολομβία ένα δύσμοιρο σκυλάκι που έκανε την ανάγκη του στο γκαζόν του. Το έδεσε σε κολόνα φωτισμού με ταινία.Στο συγκλονιστικό βίντεο, το τετράχρονο μικρόσωμο σκυλάκι φαίνεται να είναι και φιμωμένο, ενώ ο άνδρας κατέγραψε σε βίντεο τον βασανισμό, για να δώσει ένα μάθημα στη γειτόνισσά του.Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ακούγεται να λέει, σύμφωνα με την …

...Sun: «Το είπα στην ιδιοκτήτρια και της ζήτησα να κρατήσει το σκυλί με λουρί, αλλά δεν το έδεσαν». Στη συνέχεια, αναφέρει πως έδεσε τον Doqui στο στύλο για να δείξει «πώς πρέπει να δένεται ένα @@σκυλί». Un habitante de Barrancabermeja ejerció justicia por mano propia atando este perro a un poste porque, al parecer, hacía necesidades frente a su...

Με κτηνώδες τρόπο «τιμώρησε» ένας άνδρας από την Κολομβία ένα δύσμοιρο σκυλάκι που έκανε την ανάγκη του στο γκαζόν του. Το έδεσε σε κολόνα φωτισμού με ταινία.

Στο συγκλονιστικό βίντεο, το τετράχρονο μικρόσωμο σκυλάκι φαίνεται να είναι και φιμωμένο, ενώ ο άνδρας κατέγραψε σε βίντεο τον βασανισμό, για να δώσει ένα μάθημα στη γειτόνισσά του.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ακούγεται να λέει, σύμφωνα με την Sun: «Το είπα στην ιδιοκτήτρια και της ζήτησα να κρατήσει το σκυλί με λουρί, αλλά δεν το έδεσαν». Στη συνέχεια, αναφέρει πως έδεσε τον Doqui στο στύλο για να δείξει «πώς πρέπει να δένεται ένα @@σκυλί».

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να σώσει το σκυλάκι το Σάββατο στο χωριό La Chava της Κολομβίας. Ο κτηνίατρος, Jorge Luis Gonzalez, δήλωσε ότι ο Doqui υπέστη συναισθηματική δυσφορία ως αποτέλεσμα της κακοποίησης και δεν μπορούσε να γαβγίσει. Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη και ξεκίνησε τις διαδικασίες για την προφυλάκισή του, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ανατριχίλα στην άγρια φύση: Φίδι καταπίνει κροκόδειλο μετά από 5ωρη μάχη (video)

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr με μια επική μάχη ανάμεσα σε ένα τεράστιο φίδι και έναν κροκόδειλο! Και μαντέψτε ποιος κατάφερε να κερδίσει…

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τρόμος για ζευγάρι: Τεράστιο φίδι – ανακόντα επιτίθεται στο αυτοκίνητό τους! (video)

Ένα ζευγάρι είχε μια τρομακτική συνάντηση σε έναν χωματόδρομο στη Βραζιλία. Οι επιβάτες βλέπουν το τεράστιο ανακόντα στην άκρη του δρόμου και με το κινητό τους καταγράφουν το φίδι.

Αυτό που δεν περίμεναν είναι το ανακόντα να επιτεθεί στο αυτοκίνητο, προφανώς προσπαθώντας να υπερασπιστεί την περιοχή του. Τα ουρλιαχτά της γυναίκας ακούγονται στο βίντεο.

Με την ευκαιρία δείτε ακόμα ένα αντριχιαστικό βίντεο: Επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου – Ποιος θα βγει knockout; (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.