Θρήνος: Βρέθηκε νεκρός φοιτητής σε ποτάμι – Αγνοούνταν 2 εβδομάδες

March 28, 2024


Θλίψη προκάλεσε είδηση στις ΗΠΑ με έναν νεκρό φοιτητή. Βρέθηκε πρώμα νεαρού άνδρα, 22 ετών σε ένα ποτάμι δύο εβδομάδες αφότου είχε εξαφανιστεί.Δείτε επίσης: Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό νήπιο και 40 τραυματίες σε τροχαίο στο Τέξας – Συγκρούστηκε σχολικό (video)Ο 22χρονος, Ράιλι Στέιν, που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι εθεάθη για τελευταία φορά σε ένα μπαρ στο Νάσβιλ του Τενεσί, το οποίο επισκε…

...πτόταν με την αδελφότητά του, στις 8 Μαρτίου.Αξιωματούχοι της αστυνομίας στην πρωτεύουσα της πολιτείας, οι οποίοι προηγουμένως ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, επιβεβαίωσαν ότι το σώμα του νεαρού, το οποιο εντοπίστηκε από εργάτες, ανασύρθηκε από...

Θλίψη προκάλεσε είδηση στις ΗΠΑ με έναν νεκρό φοιτητή. Βρέθηκε πρώμα νεαρού άνδρα, 22 ετών σε ένα ποτάμι δύο εβδομάδες αφότου είχε εξαφανιστεί.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό νήπιο και 40 τραυματίες σε τροχαίο στο Τέξας – Συγκρούστηκε σχολικό (video)

Ο 22χρονος, Ράιλι Στέιν, που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι εθεάθη για τελευταία φορά σε ένα μπαρ στο Νάσβιλ του Τενεσί, το οποίο επισκεπτόταν με την αδελφότητά του, στις 8 Μαρτίου.

Βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι φοιτητής - Αγνοούνταν 2 εβδομάδες

Αξιωματούχοι της αστυνομίας στην πρωτεύουσα της πολιτείας, οι οποίοι προηγουμένως ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, επιβεβαίωσαν ότι το σώμα του νεαρού, το οποιο εντοπίστηκε από εργάτες, ανασύρθηκε από τον ποταμό Κάμπερλαντ, το πρωί της Παρασκευής.

Στη σορό του νεαρού φοιτητή θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Θρίλερ με δολοφονία 54χρονης: Βρήκαν το πτώμα της σε νεκροταφείο!

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας απασχολεί το Μεξικό. Το αστυνομικό τμήμα του Ρέντον ανακοίνωσε ότι η 54χρονη Reyna Hernadez που αγνοούνταν από την πολιτεία της Ουάσιγκτον βρέθηκε νεκρή σε τοπικό νεκροταφείο στο Μεξικό, κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, στις 8 Μαρτίου.

Φίλοι της ανέφεραν την εξαφάνιση της στις 28 Φεβρουαρίου, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι από τις δουλειές της και δεν άνοιξε τη μικρή της επιχείρηση στα Ρέντον Χάιλαντς. Στις 8 Μαρτίου, οι ντετέκτιβ ειδοποιήθηκαν για ένα άρθρο ειδήσεων στο Mexicali σχετικά με ένα άγνωστο πτώμα που βρέθηκε σε νεκροταφείο στην εθνική οδό Τιχουάνα.

Οι ερευνητές επικοινώνησαν με τις μεξικανικές αρχές και μπόρεσαν να δώσουν αρκετές πληροφορίες για να ταυτοποιήσουν την άτυχη γυναίκα το Σαββατοκύριακο.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας ύποπτος. Ένας 61χρονος κάτοικος του Ρέντον βρίσκεται επί του παρόντος υπό κράτηση στο Μεξικό, ενώ εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 54χρονης.

Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι επρόκειτο για έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας και τα στοιχεία δείχνουν ότι η Hernandez μεταφέρθηκε στο σημείο της δολοφονίας παρά τη θέλησή της.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν στο Fox 13 ότι υπήρχαν σημάδια βασανιστηρίων, λέγοντας ότι η γυναίκα ήταν δεμένη στα χέρια και τα πόδια, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και εντοπίστηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.

Μόλις επιβεβαιωθεί ο χρόνος και ο τρόπος του θανάτου, οι ντετέκτιβ μπορούν να προσδιορίσουν και πού διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.