Κύκλωμα μαστροπείας: Πώς το ξεσκέπασαν τα μηνύματα στο Instagram – Ο «Μάνος», ο «Ζάχος» και οι συνομιλίες που πρόδωσαν τη δράση τους (video)

March 29, 2024


Κύκλωμα μαστροπείας: Ο έλεγχος των μηνυμάτων της ανήλικης αδελφής της στο Instagram στάθηκε η αφορμή να αποκαλυφθεί η δράση του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων, με «εγκέφαλο» 25χρονη.Οι Αρχές έχουν, ήδη, προχωρήσει στη σύλληψη της αρχηγού του κυκλώματος αλλά και πέντε ακόμη προσώπων. Αρχικά, συνελήφθησαν η 25χρονη, ένας 54χρονος, ένας 25χρονος και μία 21χρονη για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κ…

...ατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.Δύο νέες συλλήψειςΣτη συνέχεια, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ακόμα ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, δυνάμει ενταλμάτων, δύο άντρες, ηλικίας 55 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας...

Κύκλωμα μαστροπείας: Ο έλεγχος των μηνυμάτων της ανήλικης αδελφής της στο Instagram στάθηκε η αφορμή να αποκαλυφθεί η δράση του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων, με «εγκέφαλο» 25χρονη.

Οι Αρχές έχουν, ήδη, προχωρήσει στη σύλληψη της αρχηγού του κυκλώματος αλλά και πέντε ακόμη προσώπων. Αρχικά, συνελήφθησαν η 25χρονη, ένας 54χρονος, ένας 25χρονος και μία 21χρονη για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Δύο νέες συλλήψεις

Στη συνέχεια, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ακόμα ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, δυνάμει ενταλμάτων, δύο άντρες, ηλικίας 55 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για έναν τατουατζή και έναν μεταφορέα, τους οποίος έπιασαν σε πάρτι εκτός Αττικής.

Πώς αποκαλύφθηκε το κύκλωμα μαστροπείας

Όπως αποκαλύπτεται, η αρχή έγινε με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. από την αδελφή ανήλικης που είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος, το οποίο εκμεταλλευόταν τουλάχιστον επτά ανήλικα κορίτσια από 15 έως 17 ετών.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις Αρχές από τις 31 Οκτωβρίου 2023. Τότε, μετέβη σε ΑΤ της Αττικής η αδελφή μιας από τις κοπέλες που υπήρξαν θύματα του κυκλώματος, η οποία κατήγγειλε ότι, τρεις μέρες νωρίτερα, στις 28 του μήνα, έπειτα από έλεγχο που έκανε στο κινητό τηλέφωνο της αδελφής της, βρήκε συνομιλίες της στο Instagram με έναν άνδρα με το όνομα «Βαγγέλης», ο οποίος της πρότεινε να βρεθούν ερωτiκά, δίνοντάς της χρήματα, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.