Τζόρτζ Τσούνης: «Έχασα 39 κιλά με ελληνικό φαγητό»

March 29, 2024


To μυστικό της απώλειας βάρους του αποκάλυψε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζόρτζ Τσούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.Δείτε επίσης: Χωρίς καθόλου γuμναστική: Έτσι έχασε 22 κιλά σε 2,5 μήνες ο Νίκος Κοκλώνης – «Έτρωγα αυτό 5 φορές την εβδομάδα» (video)Όπως δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή Happy Day, «έχασα 38-39 κιλά με το ελληνικό φαγητό».Μάλιστα, η αισθητή απώλεια του βάρους του πρέσβη ήτα…

...ν σταθερή σε διάστημα 1,5 έτους.Οι διατροφικές συνήθειες του Αμερικανού πρέσβη «Τρώω παστίτσιο και μουσακά», λέει και επισημαίνει πως τις περισσότερες μέρες τρώει σαλάτα, σούπα, ψάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα, φρούτα, λαχανικά ενώ πίνει και πολύ νερό.Ωστόσο, έχει κόψει και δύο βασικά...

To μυστικό της απώλειας βάρους του αποκάλυψε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζόρτζ Τσούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Δείτε επίσης: Χωρίς καθόλου γuμναστική: Έτσι έχασε 22 κιλά σε 2,5 μήνες ο Νίκος Κοκλώνης – «Έτρωγα αυτό 5 φορές την εβδομάδα» (video)

Όπως δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή Happy Day, «έχασα 38-39 κιλά με το ελληνικό φαγητό».

Μάλιστα, η αισθητή απώλεια του βάρους του πρέσβη ήταν σταθερή σε διάστημα 1,5 έτους.

Οι διατροφικές συνήθειες του Αμερικανού πρέσβη

«Τρώω παστίτσιο και μουσακά», λέει και επισημαίνει πως τις περισσότερες μέρες τρώει σαλάτα, σούπα, ψάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα, φρούτα, λαχανικά ενώ πίνει και πολύ νερό.

Ωστόσο, έχει κόψει και δύο βασικά συστατικά από την διατροφή του, τη ζάχαρη και το αλεύρι ενώ τονίζει πως ως άσκηση έχει το περπάτημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.