Πέρσι Στάθης Ψάλτης, φέτος Τζον Λένον: Έδωσε ρέστα πάλι ο Δήμαρχος & κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου

March 29, 2024


Στις ετήσιες καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης του Κιάτου, ο δήμαρχος κατάφερε για μία ακόμη χρονιά να κεντρίσει τα βλέμματα και να γίνει το επίκεντρο της διοργάνωσης. Παρά το γεγονός ότι οι Απόκριες έχουν πλέον φτάσει στο τέρμα τους, ένα πράγμα είναι σίγουρο: το φετινό καρναβάλι μας έδωσε μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις σε ολόκληρη τη χώρα.Ενώ η Πάτρα διατηρεί τη φήμη της ως «βασίλισσα του …

...Καρναβαλιού», το πρωτείο για την πιο εντυπωσιακή στολή της χρονιάς πηγαίνει και πάλι στον δήμαρχο του Κιάτου, ο οποίος με την αμφίεσή του «έκλεψε» την παράσταση.Δήμαρχος Κιάτου: Από Στάθης Ψάλτης… Τζον ΛένονΟ λόγος, φυσικά, για τον Σπύρο Σταματόπουλο, ο οποίος ντύθηκε Τζον...

Στις ετήσιες καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης του Κιάτου, ο δήμαρχος κατάφερε για μία ακόμη χρονιά να κεντρίσει τα βλέμματα και να γίνει το επίκεντρο της διοργάνωσης. Παρά το γεγονός ότι οι Απόκριες έχουν πλέον φτάσει στο τέρμα τους, ένα πράγμα είναι σίγουρο: το φετινό καρναβάλι μας έδωσε μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Ενώ η Πάτρα διατηρεί τη φήμη της ως «βασίλισσα του Καρναβαλιού», το πρωτείο για την πιο εντυπωσιακή στολή της χρονιάς πηγαίνει και πάλι στον δήμαρχο του Κιάτου, ο οποίος με την αμφίεσή του «έκλεψε» την παράσταση.

Δήμαρχος Κιάτου: Από Στάθης Ψάλτης… Τζον Λένον

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σπύρο Σταματόπουλο, ο οποίος ντύθηκε Τζον Λένον και μαζί με άλλη μια γυναίκα, η οποία μεταμφιέστηκε σε Γιόκο Όνο, έκαναν την τέλεια αναπαράσταση της πιο διάσημης αντιπολεμικής διαμαρτυρίας.

Ξαπλωμένοι σε ένα βανάκι της Βολφσβαγκεν, που έγραφε: «Δώστε ευκαιρία στην Ειρήνη» παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους του Κιάτου και κέρδισαν το χειροκρότημα τόσο για την ευρηματική αμφίεση, όσο και για το αντιπολεμικό μήνυμα.

Μάλιστα, στο τέλος του καρναβαλιού ανέβηκε σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μαζί με τα… υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος (Beatles) σχημάτισαν το σήμα της Ειρήνης.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο ίδιος δήμαρχος είχε ανεβεί σε μια παλιά μηχανή και είχε ντυθεί Στάθης Ψάλτης, κάνοντας μία πολύ επιτυχημένη αναπαράσταση των βιντεοταινιών της δεκαετίας του 1980, «Καμικάζι Αγάπη Μου» και «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.